FEATURE: Disse spillverdenene vil vi se mer av

Feature Redaksjonen svarer

Disse spillverdenene vil vi se mer av

Av alle de unike spilluniversene har vi plukket ut hver våre godbiter.

Når man leser artikler på Gamer.no er det kanskje lett å glemme at det er over 30 forfattere som kan stå bak. Derfor forsøker vi noen ganger å gjøre noe spesielt. Noen skribenter utvider horistonen sin og prøver seg i sjangre og spill de egentlig ikke liker. Andre ganger skriver vi personlige lister om spill vi gleder oss til.

Men fra tid til annen svarer vi også i felleskap. Som når vi fortalte om våre beste minner fra Nintendo 64. Eller om spillene som gjorde mest inntrykk på oss. Men også musikken i spillene har vi pratet varmt om tidligere.

Denne gangen har vi spurt oss selv: «Hvilken spillverden vil du gjerne sett mer av?» Det er utallige spill som er utgitt gjennom tidene, og veldig mange av disse etablerer en egen verden. Noen ganger en som minner veldig om vår egen, mens vanligvis en som er veldig ulik. Enkelte av disse har kun blitt besøkt én eneste gang, mens andre har blitt til enorme mediafranchiser. Vi i redaksjonen har vidt forskjellige ønsker når det gjelder hvilket spillunivers vi vil besøke igjen:

Joachim Froholt

Tsjernobyl-sonen fra S.T.A.L.K.E.R.-spillene

Det er noe endeløst fascinerende over post-apokalyptiske verdener, spesielt når de gjøres ordentlig. Ingen har klart å gjøre dette bedre enn GSC Game World, som med deres STALKER-spill skapte en styggvakker verden full av interessante steder å besøke, monstre å flykte fra og tvilsomme mennesker å snakke med. I tillegg er den faktisk troverdig på sin måte, noe jeg sliter voldsomt med å si om for eksempel Fallout-spillenes verden der man ikke engang gidder å rydde unna skjelettene til de tidligere beboerne når man flytter inn i et hus.

Spesielt det tredje spillet i serien, Call of Pripyat, fremstår som en bauta innenfor åpen verden-spill – og det er virkelig synd at det også, enn så lenge, er det siste. Det hadde vært utrolig flott å kunne få utforske denne gufne spillverdenen igjen også i fremtiden.

Joachim vil gjerne ha et gjensyn med denne tsjernobyl-sonen.
Joachim vil gjerne ha et gjensyn med denne tsjernobyl-sonen.

Andreas Klebo-Espe

Bloodborne

Når det kommer til bygging og forming av spillverdener er det få utviklere som rager like høyt som From Software. Det japanske studioet, med Hidetaka Miyazaki i spissen, har spesialisert seg på å designe mesterlig intrikate omgivelser, med veinett som setter til og med Oslo sentrum i skyggen. Av From Soft-spillene er det Bloodborne som står mitt hjerte nærmest, og en retur til Yharnams uhyggelige gater ville vært en drøm som går i oppfyllelse.

Miyazakis evne til å skape flotte verdener overgås kun av hans motvilje mot å oppklare de mange mysteriene i spillene hans. I Bloodborne er det opp til hver enkelt spiller å sette sammen og tolke historien slik de ser den, noe som for meg er en del av spenningen. Likevel skulle jeg gjerne hatt litt mer informasjon, for eksempel i form av en tur til spillverdenens fortid. Selv om jeg gjerne skulle hatt flere av Bloodbornes herlige kamper – og aller helst en oppfølger – hadde jeg gladelig tatt til takke med et utforskningseventyr i Gone Home-stil. Å kunne vandre gatelangs og snakke med beboerne i Yharnam rundt den tiden da monstrene inntok byen, ville trolig besvart en haug med spørsmål. Dessverre virker det ikke som From Soft har planlagt flere Bloodborne-eventyr med det første, så inntil videre må jeg fortsette å pønske på de utallige teoriene mine.

Andreas tror nok det er mulig å finne på nye eventyr i Bloodborne-universet.
Andreas tror nok det er mulig å finne på nye eventyr i Bloodborne-universet.

Erik-André Vik Mamen

FTL: Faster Than Light

Det er mange spilluniverser jeg gjerne skulle fått en nytt gjensyn med, men felles for dem alle er at jeg allerede kjenner dem ganske godt. Derfor vil jeg heller fremhevet et jeg ikke kjenner spesielt godt.

I FTL: Faster Than Light besøker vi mange planeter og blir kjent med flere ulike raser, men det er ikke veldig mange detaljer og spore. Jeg kan forstå at det er et poeng i et rougelike-spill å overlate mye til spillerenes fantasi. Likevel er det mye jeg vil ha svar på. Hvem er opprørerne? Hva slags informasjon er det spilleren besetter? Hva er bakgrunnen for konflikten?

I tillegg tror jeg at denne verden kunne klart seg fint i andre sjangere. Kanskje en romsimulator lignende Wing Commander? Eller hva med et historiedrevet eventyrspill? For å ikke snakke om et strategispill? Mulighetene er mange, og det er helt klart mye informasjon i de hundrevis av hendelsene som spilleren kan støte på i spillet. Vi har jo forsåvidt allerede fått et teaterstykke, så da er vel alt mulig?

Erik-André vi se mer av Engi-ene og de andre artene i FTL-unvierset.
Erik-André vi se mer av Engi-ene og de andre artene i FTL-unvierset. Bilde: Subset Games

Bjarte Wathne Helgesen

Life is Strange

Franske Dontnod sitt overnaturlege tenåringsdrama var ein av dei store favorittane mine i 2015, og måten spelverda var lagt opp på, med små, avgrensa område, fungerte strålande til sitt formål. Men det var liksom så mykje meir der – eller det kunne ha vore det.

Arcadia Bay har noko Twin Peaks-aktig ved seg, utover dei direkte referansane til TV- serien i spelet. Det er noko mystisk og gåtefullt ved den vesle fiskarlandsbyen i Oregon, og det er ein plass det hadde vore utruleg spennande å få sjansen til å utforska meir av. Cruisa rundt i Chloe sin bil i fritimane, spionera på Nathan Prescott på kveldstid, eller berre leita etter fine plassar å fotografera. Moglegheitene er mange – eg ser på deg, Life is Strange 2.

Bjarte tar gjerne et gjensyn med Chloe og de andre i Life Is Strange.
Bjarte tar gjerne et gjensyn med Chloe og de andre i Life Is Strange.

Øyvind S. Sund

Elsweyr (The Elder Scrolls)

Ikke akkurat et overraskende ønske fra en som er glad i The Elder Scrolls, men jeg kan samtidig ikke se for meg en verden jeg vil se mer av i et spill akkurat nå en kattefolkets hjemland i Bethesdas enorme fantasyserie.

Tanken på å løpe rundt i en vill, vakker jungel og treffe på katter, små og store, vennlige og slemme, for ikke å snakke om alle de andre skapningene som visstnok lever i de dypere delene av dette mystiske landet, er rett og slett meget tiltalende. I tillegg er Elsweyr helt klart den delen av Tamriel med den mest unike og interessante bakgrunnshistorien og mytologien.

Et lite besøk i form av den brukerskapte modifikasjonen Moonpath to Elsweyr ga virkelig mersmak, og derfor håper jeg enda mer enn før på et offisielt besøk til Elsweyr snart.

Øyvind vil se mer til Elsweyr, her fra en modifikasjon til Skyrim.
Øyvind vil se mer til Elsweyr, her fra en modifikasjon til Skyrim. Bilde: muppetpuppet

Jonas Magerøy

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn er bare noen måneder gammelt, men jeg vet allerede at verdenen Guerrilla Games har bygget er en jeg ønsker å tilbringe mer tid i. Det ultrastramme kampsystemet har hevet terskelen for kamp i sandkassespill, og det samme kan sies om historiefortellingen. Samtidig har de klart å skape en estetikk, som med blandingen av fotorealisme og godt designede skapninger og mosegrodde stålrammer fra en svunnen tid, gir deg både spenningsfølelse og hakeslepp når du runder neste hjørne.

Den hardbarka heltinnen Aloy og de nyanserte figurene som er strødd ut over verdenskartet gir deg gode grunner til å utforske mystikken i Horizons verden. Måten du avdekker biter av forhistorien samt de forskjellige stammenes religioner og skikker på, fungerer godt som spillmekaniske avbrekk mellom utforsking og kamper. Jeg vil ikke si noe om historien, men om de klarer å servere en like spennende historie i en annen del av det post-postapokalyptiske robotdinosaur-infiserte universet sitt, kommer nederlenderne til å skape spillhistorie, tro du meg.

Jonas håper på mer spillhistorie i form av nye spill i det postapokalyptiske Horizon Zero Dawn.
Jonas håper på mer spillhistorie i form av nye spill i det postapokalyptiske Horizon Zero Dawn. Bilde: Guerilla Games
Bilde: Erlend Moland Olsen

Petter Lønningen

The Order: 1886

Jeg elsker middels dårlige spill. Det er ikke slik at jeg skyr gode spill som pesten, men middels dårlige spill kan være befriende i den forstand at man ikke har noen forventninger. Da The Order: 1886 endelig kom, ble møtt med enten slakt eller skuldertrekk av en nær sagt samlet spillpresse, også her på Gamer. En anmeldelse kan være en viktig pekepinn på hvordan en ellers travel spiller kanskje bør disponere tiden sin, men man må også ta to andre ting med i betraktningen: 1) i hvor stor grad anmelders smak stemmer overens med ens egen og 2) om spillet byr på noe du vet at du liker, enten det er spillmekanikk eller tematikk. Og her er saken: jeg elsker varulver, steampunk og artige Petter Smart-skytevåpen. At spillet i tillegg bare var åtte timer lang, var bare positivt.

Alt var kanskje ikke like bra *kremt, snikedelen, host-host* og hver for seg var ikke bestanddelene så unike, men kombinasjon med en konspirasjonsthriller med politiske implikasjoner, vakker arkitektur, flotte barter og en helt særegen stil var det genuint underholdende. Mitt håp er at Ready at Dawn ikke går i åpen verden-fellen, men heller bruker mer tid på å lage gode, fokuserte brett som ikke er så forutsigbare. For dette vil jeg ha mer av. Derfor går det ikke en eneste uke uten at jeg sjekker hva utviklerne holder på med. Bare sånn i tilfelle.

Men så liker jeg også Supernatural, Penny Dreadful og Jules Verne også, da.

Petter er klar for mer The Order: 1886.
Petter er klar for mer The Order: 1886.

Gøran Solbakken

Remember Me

En av de tingene jeg setter mest pris på i spill er universet som blir skapt. Et av de spillunivers jeg har spilt i den senere tid som jeg veldig gjerne skulle ha utforsket mer er fra Remember Me. Dette spillet kom i 2013, og utvikleren er Dontnod. De har i senere tid laget kritikerroste Life is Strange, og holder på med Vampyr, som kommer senere i år.

I Remember Me befinner vi oss i året 2084, og byen handlingen foregår i heter Neo-Paris. Det er store klasseskiller i samfunnet, noe også byen og handlingen i spillet bærer preg av. Jeg synes teknologien rundt minner i spillet er utrolig fascinerende. Den fungerer nesten som en valuta, og man kan modifisere, stjele og misbruke minner. Remember Me var et veldig lineært spill, og jeg skulle veldig gjerne har ruslet rundt i gatene, og utforsket hele Neo-Paris, og gjerne også andre plasser i dette spilluniverset.

Gøren synes godt vi kan får en ny mulighet til å utforske Neo-Paris i Remember Me.
Gøren synes godt vi kan får en ny mulighet til å utforske Neo-Paris i Remember Me.

Håvard Hofstad Ruud

Overwatch

Jeg trenger mer av Overwatch. Helt siden betatestene åpnet for halvannet år siden har Blizzards nyeste univers vært mitt heroin. Det er en dyp historie bak alle de forskjellige figurene i dette universet, noe jeg ikke har opplevd tidligere fra et skytespill som ikke har noen historiemodus. Det er godt, ondt og en hel del midt i mellom å skimte i figurene, men det er relasjonene dem imellom som virkelig er spennende.

Det er ikke så farlig med nye helter for å være ærlig. Jeg har mer lyst til å høre og se mer om bakgrunnshistorien til de heltene som allerede er i spillet. Det er sluppet en del hist og her, men foreløpig er historiebitene noe fragmentert og puslespillet er ikke helt lett å sette sammen.

Heldigvis er dette et univers jeg vet jeg kommer til å få se mer av. Bare ikke la meg vente så lenge mellom hvert drypp, Blizzard!

Håvard liker ikke bare skytingen i Overwatch, han vil vite mer om dette fascinerende universet.
Håvard liker ikke bare skytingen i Overwatch, han vil vite mer om dette fascinerende universet. Bilde: Blizzard Entertainment

Mathias Hynne

Witcher-universet

Vi vet allerede hva CD Project RED kan gjøre med et slikt spill, og selv om Geralt sin historie er ferdig kunne jeg tenkt meg flere spill fra universet. Mange spennende dyr, monstre og mutanter i en svær åpen verden, med ny hovedkarakter hadde vært en våt drøm. Den fantastiske dybden den polske utvikleren viste i sitt tredje og siste Witcher-spill er noe jeg tenker på ofte, og serien har for meg blitt en slags målestokk for hva et RPG-spill skal inneholde.

Jeg ønsker meg en ny karakter, som CDPR finner på selv, slik at vi fortsetter en story med en unik karakter, og en historie som er bygd rundt denne karakteren. Hadde de implementert egenlagde karakterer som i for eksempel Skyrim, hadde spillet mistet mye av dybden der historien er direkte laget for hovedkarakteren.

Mathias er klar for et gjensyn med The Witcher.
Mathias er klar for et gjensyn med The Witcher.

Audun Rodem

Monkey Island-universet

 

Det er få spillunivers som har mer utappet potensial enn Monkey Island-spillenes skrudde versjon av Karibien. For selv om vi gjennom to tiår har fått se mye av både Ron Gilbert og LucasArts merkverdige piratunivers, føles det ut som om det er en hel uoppdaget verden igjen. 

Guybrush Threepwoods mange eventyr har så langt bydd på godt over ti øyer – alle med sitt eget tema, sin egen stemning og sin egen plass i verdenen. Fra første møte med Melee Island i det første spillet, til Blood Island i The Curse of Monkey Island – alle er minneverdige innslag i serien.

Håpet er at vi en dag får se mer av et av spillmediets mest fargerike og tøyelige univers, med alle de merkelige figurene og pirat-pastisjene. Da står jeg først i køen.

Audun ser gjerne mer av Monkey Island-universet.
Audun ser gjerne mer av Monkey Island-universet. Foto: Disney

Diskuter gjerne hvilket spill som har gjort mest inntrykk på deg i kommentarfeltet. Om du liker denne spalten må dere gjerne komme med forslag til fremtidige spørsmål vi kan besvare.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

The Elder Scrolls V: Skyrim Switch

The Elder Scrolls: Legends Mac

Overwatch XOne

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard

Life Is Strange Windows

Horizon Zero Dawn PS4

The Secret of Monkey Island (Special Edition)

Life Is Strange XOne

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Windows

The Witcher: Enhanced Edition Windows

The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3

The Elder Scrolls IV: Oblivion Windows

The Witcher Windows

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl Windows

Tales of Monkey Island - Chapter 3: Lair of the Leviathan

FTL: Faster Than Light iPad

Tales of Monkey Island - Chapter 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood

Life Is Strange PS3

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Windows

The Elder Scrolls: Legends iPad

The Elder Scrolls V: Skyrim Windows

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Windows

The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine XOne

Remember Me X360

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition XOne

Remember Me Windows

The Elder Scrolls Online: Morrowind Windows

Remember Me PS3

The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Deluxe

The Witcher 3: Wild Hunt XOne

The Elder Scrolls Online XOne

The Witcher 3: Wild Hunt PS4

Bloodborne PS4

The Witcher 3: Wild Hunt Windows

Life Is Strange X360

The Order: 1886 PS4

Life Is Strange PS4

Tales of Monkey Island: Rise of The Pirate God Windows

Overwatch Windows

The Secret of Monkey Island 2: Special Edition: LeChuck's Revenge iPhone

The Elder Scrolls: Legends Windows

The Secret of Monkey Island 2: Special Edition: LeChuck's Revenge X360

Bloodborne: The Old Hunters PS4

The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition Windows

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone XOne

The Elder Scrolls Online Windows

Overwatch PS4

The Secret of Monkey Island: Special Edition Collection PS3

Overwatch (Collectors Edition)

The Secret of Monkey Island: Special Edition Collection X360

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PS4

FTL: Faster Than Light Windows

The Elder Scrolls Online: Windows

FTL: Faster Than Light Mac

The Elder Scrolls Online: Morrowind Mac

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn Windows

The Elder Scrolls: Legends Android

The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition Windows

The Elder Scrolls: Legends iPhone

The Elder Scrolls Online PS4

The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversarys

Escape from Monkey Island Windows

The Elder Scrolls V: Skyrim Switch Switch Windows PS3 X360 PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 17. november 2017
 • Plattform: Nintendo Switch

Beste priser

På lager 499,-
Ukjent lagerstatus 511,-
På lager 512,-
På lager 525,-

The Elder Scrolls: Legends Mac Mac Windows iPad Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Mai 2017
 • Plattform: Mac

Overwatch XOne XOne Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 179,-
Ikke på lager 249,-
På lager 328,-
Nedlasting 334,-

The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 119,-
Nedlasting 191,-

Life Is Strange Windows Windows XOne X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. januar 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Horizon Zero Dawn PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 1. mars 2017
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sony Interactive Entertainment

Beste priser

Forventet lagerdato 300,-
På lager 323,-
På lager 399,-
På lager 445,-

The Secret of Monkey Island (Special Edition)   Les mer »

Life Is Strange XOne XOne Windows X360 PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

På lager 299,-
Forventet lagerdato 299,-

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. september 2008
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Deep Silver
 • Utvikler: GSC Game World

The Witcher: Enhanced Edition Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. september 2008
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Atari
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

På lager 59,-

The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3 PS3 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mars 2006
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Bethesda Softworks

The Elder Scrolls IV: Oblivion Windows Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mars 2006
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: 2K Games
 • Utvikler: Bethesda Softworks

Beste priser

På lager 119,-
Nedlasting 143,-

The Witcher Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. oktober 2007
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Atari
 • Utvikler: CD Projekt

S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. mars 2007
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: THQ
 • Utvikler: GSC Game World

Beste priser

Nedlasting 191,-

Tales of Monkey Island - Chapter 3: Lair of the Leviathan   Les mer »

FTL: Faster Than Light iPad iPad Windows Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Første kvartal 2014
 • Plattform: iPad
 • Utgiver: slettmegtakk
 • Utvikler: Subset Games

Tales of Monkey Island - Chapter 4: The Trial and Execution of Guybrush Threepwood   Les mer »

Life Is Strange PS3 PS3 Windows XOne X360 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. februar 2010
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Koch Media
 • Utvikler: GSC Game World

Beste priser

Nedlasting 191,-

The Elder Scrolls: Legends iPad iPad Windows Android Mac iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. mars 2017
 • Plattform: iPad

The Elder Scrolls V: Skyrim Windows Windows PS3 X360 PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. november 2011
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Softworks

Beste priser

Nedlasting 143,-

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. oktober 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: CD Projekt RED
 • Utvikler: CD Projekt RED

The Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Beste priser

På lager 29,-

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mai 2016
 • Plattform: Xbox One

Remember Me X360 X360 Windows PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juni 2013
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: DONTNOD

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition XOne XOne Windows PS3 X360 PS4 Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

På lager 278,-
På lager 279,-
Ikke på lager 279,-
På lager 299,-

Remember Me Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juni 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: DONTNOD

Beste priser

Nedlasting 231,-

The Elder Scrolls Online: Morrowind Windows Windows Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. juni 2017
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Zenimax Online Studios

Beste priser

Nedlasting 95,-
På lager 198,-
Nedlasting 247,-
På lager 249,-

Remember Me PS3 PS3 X360 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juni 2013
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: Capcom
 • Utvikler: DONTNOD

The Elder Scrolls IV: Oblivion GOTY Deluxe

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

The Witcher 3: Wild Hunt XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

Ikke på lager 111,-
På lager 349,-
Nedlasting 357,-
På lager 445,-

The Elder Scrolls Online XOne XOne Windows Mac PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. juni 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Zenimax Online Studios

Beste priser

Forventet lagerdato 250,-
Ukjent lagerstatus 399,-
Ikke på lager 399,-
På lager 495,-

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Beste priser

Forventet lagerdato 314,-
På lager 348,-
På lager 349,-
På lager 349,-

Bloodborne PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. mars 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sony Computer Entertainment
 • Utvikler: From Software

Beste priser

Forventet lagerdato 288,-
Nedlasting 572,-

The Witcher 3: Wild Hunt Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. mai 2015
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: CD Projekt
 • Utvikler: CD Projekt

Life Is Strange X360 X360 Windows XOne PS3 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

The Order: 1886 PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 20. februar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: SCEE
 • Utvikler: Ready at Dawn Studios

Beste priser

Ikke på lager 71,-
Ikke på lager 77,-
På lager 291,-
På lager 398,-

Life Is Strange PS4 PS4 Windows XOne X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 30. januar 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: DONTNOD Entertainment

Beste priser

På lager 195,-
Ikke på lager 198,-
På lager 199,-
På lager 269,-

Tales of Monkey Island: Rise of The Pirate God Windows Windows Wii

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Telltale Games
 • Utvikler: Telltale Games

Overwatch Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 179,-
Nedlasting 227,-
Nedlasting 278,-
På lager 418,-

The Secret of Monkey Island 2: Special Edition: LeChuck's Revenge iPhone iPhone Windows Mac PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2010
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: LucasArts
 • Utvikler: LucasArts

The Elder Scrolls: Legends Windows Windows iPad Android Mac iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. mars 2017
 • Plattform: Windows

The Secret of Monkey Island 2: Special Edition: LeChuck's Revenge X360 X360 Windows Mac iPhone PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2010
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: LucasArts
 • Utvikler: LucasArts

Bloodborne: The Old Hunters PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. november 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Sony Comupter Entertainment
 • Utvikler: From Software

The Witcher 2: Assassins of Kings: Enhanced Edition Windows Windows X360 Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 19. april 2012
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Namco Bandai
 • Utvikler: CD Projekt

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. oktober 2015
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: CD Projekt RED
 • Utvikler: CD Projekt RED

The Elder Scrolls Online Windows Windows Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 4. april 2014
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Zenimax Online Studios

Overwatch PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 179,-
På lager 338,-
På lager 350,-
På lager 443,-

The Secret of Monkey Island: Special Edition Collection PS3 PS3 Windows X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2011
 • Plattform: PlayStation 3
 • Utgiver: LucasArts
 • Utvikler: LucasArts

Overwatch (Collectors Edition)

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

The Secret of Monkey Island: Special Edition Collection X360 X360 Windows PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. september 2011
 • Plattform: Xbox 360
 • Utgiver: LucasArts
 • Utvikler: LucasArts

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition PS4 PS4 Windows PS3 X360 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. oktober 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Game Studios

Beste priser

På lager 279,-
Forventet lagerdato 290,-
Ukjent lagerstatus 295,-
På lager 299,-

FTL: Faster Than Light Windows Windows Mac iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. september 2012
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: Subset Games

The Elder Scrolls Online: Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform: Windows

FTL: Faster Than Light Mac Mac Windows iPad

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. september 2012
 • Plattform: Mac
 • Utvikler: Subset Games

The Elder Scrolls Online: Morrowind Mac Mac PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 6. juni 2017
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Zenimax Online Studios

Beste priser

Forventet lagerdato 274,-
Nedlasting 287,-

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn Windows Windows X360 PS3

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 5. februar 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Softworks

Beste priser

Nedlasting 191,-

The Elder Scrolls: Legends Android Android Windows iPad Mac iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: April 2017
 • Plattform: Android

The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition Windows Windows PS3 X360

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juni 2013
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Bethesda Softworks

Beste priser

Nedlasting 287,-

The Elder Scrolls: Legends iPhone iPhone Windows iPad Android Mac

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2017
 • Plattform: iPhone

The Elder Scrolls Online PS4 PS4 Windows Mac XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. juni 2015
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: Zenimax Online Studios

Beste priser

På lager 129,-
Nedlasting 191,-
Forventet lagerdato 220,-
Ikke på lager 348,-

The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversarys

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Escape from Monkey Island Windows Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 9. november 2000
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: LucasArts

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen