«FemShep» får rødt hår

Den kvinnelige versjonen Commander Shepard har fått utseendet spikret.

Mass Effect-spillene har alltid latt spilleren velge mellom en mannlig og en kvinnelig hovedperson, men det er den mannlige som har fått mest oppmerksomhet av PR-maskineriet rundt spillet. Dette på tross av at den kvinnelige versjonen, spilt av Jennifer Hale, går for å være den tøffeste av de to.

Commander Shepard i Mass Effect 3.

I forbindelse med Mass Effect 3 ser det imidlertid ut til at den kvinnelige Commander Shepard (eller FemShep, som hun kalles av tilhengerne) vil få mer oppmerksomhet, og vil blant annet pryde boksen til spillets samlerutgave.

I det som ble oppfattet som en noe kontroversiell avgjørelse valgte BioWare å la tilhengerne stemme på hvilket utseende den nye FemShep skulle ha, og nå er resultatet klart: Hun får rødt hår, og ser muligens ikke like barsk ut som den gamle versjonen.

På samme måte som med den mannlige Commander Shepard er det selvsagt mulig å endre utseendet hennes om du ikke er fornøyd.

BioWare og Electronic Arts har også lansert et knippe nye skjermbilder fra actionrollespillet, som lanseres i mars neste år. Her er noen av dem:

Siste fra forsiden