Ferrari får eget Test Drive

Neste år kommer Test Drive: Ferrari på banen.

Den franske utgiveren BigBen Interactive har i en kortfattet pressemelding annonsert at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til to spill. Det kanskje mest interessante av disse heter Test Drive: Ferrari, og kommer til Xbox 360 og PC i mars neste år.

I pressemeldingen hevder BigBen at dette blir spill nummer tjue i den populære racingserien, men utover det sier de veldig lite om spillet de har signert. De forteller ikke engang hvem som utvikler det.

Nettstedet Eurogamer har imidlertid gravd litt i arkivene, og funnet en forumpost fra august hvor sjefen hos Slightly Mad Studios hevdet vi snart ville få mer informasjon om et Ferrari-produkt de i lang tid har jobbet med. Det kan godt tenkes det er snakk om Test Drive: Ferrari her.

De to siste Test Drive-spillene ble utviklet av franske Eden Games. Hvis det virkelig er Slightly Mad som utvikler Test Drive: Ferrari kan vi nok forvente store endringer med tanke på både stil og kjørefølelse.

Det andre spillet BigBen vil gi ut neste år heter Mayhem, og skal være et demolition derby-spill med stilisert Sin City-aktig grafikk. Spillet kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 allerede i januar. Heller ikke her vet vi noe om hvem som utvikler spillet.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse prosjektene når vi får den.

Siste fra forsiden