Fersk trailer fra GTA V

Rockstar har lansert offisiell trailer, og du kan se den her.

Det er som vanlig knyttet svært store forventninger til det neste spillet i Grand Theft Auto-serien, som nærmer seg med stormskritt. Grand Theft Auto V kommer i salg 17. september for Xbox 360 og PlayStation 3, altså om litt under tre uker.

Alt av skjermbilder og trailere har blitt analysert opp, ned og i mente av ivrige spillere på jakt etter informasjon om hva vi kan forvente oss i seriens femte spill, som foregår i og rundt den fiktive byen Los Santos. Nå har tilhengerskaren fått litt mer å studere, nemlig en offisiell trailer.

Traileren finner du under artikkelen. Den viser en klipp fra en rekke ulike situasjoner i spillet, kombinert med eksplosive actionsekvenser.

Grand Theft Auto V følger tre forskjellige hovedpersoner, og det eneste de har til felles er et skremmende langt rulleblad. Av ulike grunner er de desperate etter penger, og villige til å risikere alt i en serie ambisiøse og farlige ran. Ting går neppe helt etter planen.

Et av seriens tradisjonelle varemerker er et stort antall radiostasjoner du kan lytte til i bilene, med massevis av lisensiert musikk. I dag fikk vi vite at Grand Theft Auto skilter med hele 15 radiokanaler med musikk, og to kanaler med snakk. Totalt byr spillet på 240 låter – et temmelig enormt utvalg, med andre ord.

Les også: Sony beklager at Grand Theft Auto V-filer er på avveie
Les også: Grand Theft Auto Online blir et separat spill

Traileren.

Siste fra forsiden