Ferske spill fra Interplay

Det tradisjonsrike utgiveren har oktoberplanene klare.

Interplay var et stort navn på åtti- og nittitallet, og er utgiveren bak en rekke kjente og kjære spill i flere forskjellige sjangre. Størst popularitet er det kanskje rollespillene deres som har; selskapet lanserte alt fra Bard's Tale-serien til de originale Fallout-spillene, samt kultklassikeren Planescape Torment.

Tommy Tronic.

I 2004 ble selskapet så godt som nedlagt, men klarte å holde seg flytende takket være salg av franchiser (inkludert Fallout-serien, som gikk til Bethesda). Etter hvert fikk de også inntekter fra relanseringer av gamle spill, for eksempel på Good Old Games.

Pinball Yeah.

Nå er økonomien såpass solid at Interplay igjen kan utvide virksomheten. De har nå kunngjort Interplay Discovery, et nytt merke som de vil bruke til gi ut spill fra uavhengige utviklere. De to første spillene som lanseres under Interplay Discovery er Pinball Yeah og Tommy Tronic.

Pinball Yeah er et tredimensjonalt flipperspill som kommer til PC, Mac, iPad og iPhone. Spillet kommer med en rekke fantasifulle brett, samt et mer tradisjonelt, «mekanisk» brett for de som liker klassiske flipperspill.

Tommy Tronic er et todimensjonalt plattformspill med fargerik grafikk og tilsynelatende tradisjonell spillmekanikk. Dette spillet kommer i utgangspunktet kun til PC.

Begge spillene lanseres i løpet av oktober, via digital distribusjon.

Interplay har også en rekke andre prosjekter på gang. Tilhengere av deres klassiske utgivelser kan for eksempel glede seg til nyutgaver på WiiWare. Actionspillet Descent, rollespillet Stonekeep og slåssespillet ClayFighter kommer alle til Nintendos konsoll før året er omme.

Det samme gjør plattform/actionspillet MDK 2, som også får en oppgradert PC-versjon i 2011.

Siste fra forsiden