Del Toro lager «Lovecraft-aktig» spill

Filmens mann elsker spill

Filmregissørens nyeste baby er imidlertid et stykke unna.

Hvis du er spent på Hollywood-regissør Guillermo del Toros spillprosjekt bør du smøre deg med tålmodighet. Det har ikke offisielt blitt annonsert, men mexicaneren samarbeider med THQ og forventer ikke at spillet kommer ut før 2013.

Senor del Toro ser deg!

– Sammen med THQ har vi en utviklingssyklus på tre år per spill. Dette er store spill. Flere detaljer kommer senere, men vi utforsker virkelig prosjektene. Forvent deg det første spillet i 2013, hvis alt går etter planen, sier del Toro til MTV ifølge GameSpot.

Det har tidligere vært spekulert i at dette ville bli et actionrollespill, det avkrefter mannen bak filmene Hellboy og Pan's Labyrinth:

– Dette er skrekk, men et veldig unikt skrekkspill. Det består av en merkelig blanding av elementer. Spillet er en Lovecraft-aktig ting, la oss si det slik.

H.P. Lovecraft er en forfatter kjent for sine skumle, og noe spesielle, skrekkbøker. Disse har også inspirert pen-og-papir-rollespillene Call of Cthulhu. Vi fikk også en videospillperle med navnet Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (se toppbildet) for fem år siden.

Det er en tittel som anbefales på det varmeste. Hvis del Toros spill kan nærme seg den samme kvaliteten bør 2013 bli et godt skrekkår.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden