Final Fantasy VII blir relansert på PC

Lekkede detaljer viser trofeer, salgspris og hjelpemiddel for nybegynnere.

Ryktene om en Steam-lansering av Square Enix' rollespillklassiker Final Fantasy VII har sirkulert siden høsten i fjor. Det ikoniske japanske rollespillet, som for de fleste europeere ble det første møtet med både sjangeren og Final Fantasy-serien, dukker ofte opp på lister og kåringer over tidenes beste spill. PC-utgaven har likevel ikke fått den samme medvinden og oppmerksomheten som PlayStation-utgaven har pådratt seg de siste par årene. Nå ser det likevel ut som om det ikke er lenge igjen til PC-fansen kommer inn i varmen.

For få dager siden registrerte Square Enix domenet FinalfantasyVIIPC.com. Samtidig virker det som om det kan ha sneket seg litt for mye informasjon inn i domene-opprettelsen. I følge et innlegg på GOG.com-forumet kunne man en stund etter opprettelsen se denne nettsiden dersom man besøkte siden.

Slik så Final Fantasy VII ut på PC.

I følge den lekkede informasjonen kommer PC-utgaven med noen flunkende nye tillegg. Nettsiden lokker med 36 trofeer, skylagring og et hjelpemiddel som kalles «character booster». Dette hjelpemidlet skal sørge for at nykommere som sliter med spillet skal kunne sette helsepoeng, magipoeng og pengevalutaen til maks, og heller nyte historien.

Det er verdt å merke seg at Steam-tjenesten ikke nevnes med ett eneste ord på nettsiden, men med funksjonene som nevnes er det ikke urimelig å anta at det er nettopp på Steam spillet kommer. Samtidig oppgis det at prisen på den digitale nedlastingen vil ligge på 9.99 euro når spillet til slutt kommer ut. Det er vanskelig å spå om Square Enix kommer til å polere det 15 år gamle spillet ytterligere, men vi kan i det minste håpe at oppløsningen økes en smule.

Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XIII-2 Les også: Final Fantasy X kommer i ny versjon

Siste fra forsiden