Final Fantasy VII er relansert på PC

Den gamle klassikeren kan endelig gjenoppleves.

Nå er det endelig klart. Den oppdaterte versjonen FF VII klar til å kjøpes, lastes ned og nytes på PC.

Gamle og nye spillere kan nå ta opp kampen mot Shinra Inc., et firma som tømmer planeten Gaia for all «mako-energi». Cloud Strife, helten i spillet, har tidligere vært en elitesoldat for nevnte firma. Heldigvis har han sett hva de virkelig gjør, og han er nå en del av opprørsgruppen AVALANCHE. Sammen med en rekke venner du møter underveis må du ta opp kampen mot den mektige fienden før de ødelegger alt.

I forbindelse med lanseringen har Square Enix bekreftet noen tidligere spekulasjoner om spillet. Det er 36 «achievements» å oppnå, for de som liker det. Du har også noe som kalles en «character booster». Hvis du skulle slite underveis, kan du benytte denne til å gjøre spillfiguren sterkere, og dermed slippe å stå fast fordi det er deler av spillet du sliter med.

Cloud og Sephiroth.

I tillegg til dette er det mulig med lagring av spillet online.

Final Fantasy VII er så langt kun tilgjengelig i Square Enix' egen nettbutikk, og i en begrenset periode har de tilbud på spillet. For cirka 70 kroner får du nå være med Cloud på hans eventyr. Merk at du må ha en aktiv internettforbindelse hele tiden for å få spilt.

– Vi er glade for å kunne tilby en nedlastbar PC-versjon av det høyt elskede Final Fantasy VII. Dette er en flott mulighet for fans til å gjenoppleve så mange minneverdige stunder, og en flott mulighet for spillere som aldri har spilt spillet til å erfare hvorfor spillet har hatt en så stor innflytelse på spillindustrien over årenes løp, sa Larry Spark, visepresident hos Square Enix, i en pressemelding.

Les mer: Final Fantasy VII blir relansert på PC
Les mer: Anmeldelse: Theatrhythm Final Fantasy

Siste fra forsiden