Final Fantasy XI får stor utvidelse

Ti år etter spillets opprinnelige lansering.

Det massive flerspillerrollespillet Final Fantasy XI kom først ut i 2002 i hjemlandet Japan, men det har fortsatt spillere og nå kan de glede seg til en helt ny ekspansjonspakke. Den heter Final Fantasy XI's Adoulin no Makyou i Japan, og i vesten får den navnet Seekers of Adoulin. Ekspansjonspakken kommer både til Xbox 360 og PC, og i Japan kommer den til og med på PS2.

Pakken inkludere mye nytt innhold, inkludert to nye yrker. Det ene yrket er «geomancer», som omhandler en naturbasert form for magi. Det andre er «rune fencer», hvor fokus er på sverdkamp og magisk støtte.

I tillegg loves vi nye miljøer, men utenom noen lekre konseptbilder på ekspansjonens offisielle nettsted vet vi ikke særlig mye om disse.

Ifølge Square Enix skal Seekers of Adoulin lanseres i løpet av 2013. Hvis du er på jakt etter flere bilder enn de du finner på det offisielle nettstedet kan du ta en svipptur innom Adriasang, som har både skjermbilder og konseptkunst.

Du også ta en titt på en trailer som ble sluppet da spillet ble annonsert, på en messe som heter Vana Fest 2012. Der ble det også klart at Final Fantasy XI er tidenes mest innbringende Final Fantasy-spill.

Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XI
Les også: Dette er neste-generasjons Final Fantasy XI

Ny ekspansjon for gammelt spill.

Siste fra forsiden