Final Fantasy XIV - koronavirus

Final Fantasy XIV stanser automatisk riving av hus under korona-utbruddet

Spillere blir ikke lenger kastet ut om de ikke kan spille.

Square Enix

Final Fantasy XIV-spillere fikk nylig én ting mindre å bekymre seg for under den globale korona-pandemien. Square Enix har nemlig besluttet at ingen skal miste husene sine i spillet hvis de ikke får logget seg inn i løpet av den neste tiden.

Fjerner krav om regelmessig spilling

Spillere som ikke kan spille Final Fantasy XIV den neste tiden slipper å miste huset sitt.
Square Enix

Til vanlig krever Final Fantasy XIV at alle som eier hus i spillet opprettholder en viss innlogginsaktivitet. Dersom man ikke spiller på 45 dager blir huset revet slik at andre potensielle huseiere kan slippe til. Det er dette systemet Square nå setter på vent.

I en melding på sine nettsider uttrykker utvikleren forståelse for at mange kanskje ikke har mulighet til å betale for et Final Fantasy XIV-abonnement nå.

– Gitt den globale spredningen av Covid-19 og den økonomiske effekten av at diverse byer stenger ned, har vi besluttet å stanse automatisk ødeleggelse av hus inntil videre, skriver teamet.

Nedtellingen for alle hus ble offisielt stanset 26. mars, og vil fortsette igjen når Square etter hvert bestemmer seg for at det gjeldende tiltaket ikke lenger er nødvendig. Utvikleren påpeker at dersom hus allerede er klargjort for riving – når man ikke har spilt på minst 35 dager – er eieren nødt til å logge seg inn for å stanse prosessen.

Final Fantasy VII Remake er nå like rundt hjørnet.
En demo for nyversjonen er tilgjengelig gratis på PlayStation 4 »

Siste fra forsiden