Final Fantasy XV får enda flere historieutvidelser til neste år

Spillets neste oppdatering introduserer også muligheten til å velge hvem man vil spille som.

Square Enix

29. november markerte ett år siden lanseringen av Final Fantasy XV, og Square Enix feiret milepælen med å avsløre de videre planene for spillet. I en direktesendt Active Time Report-presentasjon (via Gematsu) fortalte spillsjef Hajime Tabata blant annet at utvikleren planlegger en ny ladning med ekstrainnhold til neste år.

Én av spillets kommende utvidelser skal handle om skurken Ardyn.
Square Enix

Ifølge Tabata er målet å slippe minst tre nye episoder, hvorav den første skal handle om Ardyn – skurken fra Final Fantasy XV. Ellers ville spillsjefen foreløpig ikke si mer om innholdet i utvidelsene, men han lovte å dele mer informasjon i løpet av de neste ukene.

Spill som den du vil

Ved siden av planene for neste år, avduket Square en splitter ny funksjon som introduseres allerede denne måneden. Spillets desemberoppdatering gjør det mulig å når som helst velge hvilken figur man vil spille som. Så langt har kun Noctis vært spillbar i hovedspillet, men snart kan man altså ta kontroll over Gladio, Prompto eller Ignis i stedet.

Se traileren for Episode Ignis. (Video: Square Enix)

Desemberoppdateringen rulles ut samtidig med Final Fantasy XVs tredje historieutvidelse og den siste delen av spillets sesongpass. Episode Ignis lanseres 13. desember, og lover – som navnet tilsier – et nytt eventyr med Ignis i hovedrollen.

De som er lei av å virre rundt i spillets åpne verden på egen hånd kan nå ta med seg en venn eller to på tokt med Final Fantasy XV Comrades. Spillets flerspillerdel ble nylig lansert på PlayStation 4 og Xbox One, og er tilgjengelig gratis for sesongpasseiere eller via separat kjøp.

Final Fantasy XV kommer til PC i 2018.
Square lover en stor visuell overhaling, samt alt av tilleggsinnhold »

Siste fra forsiden