Nå kommer Final Fantasy XV til PC

Square Enix lover en omfattende visuell overhaling, samt alt av spillets tilleggsinnhold.

Det storslagne rollespillet Final Fantasy XV kommer til PC i begynnelsen av neste år, bekreftet Square Enix denne uken.

PC-spillere skal endelig få oppleve Final Fantasy XV.
Square Enix

PC-versjonen – som utvikleren hintet til allerede før fjorårets konsollansering – ble avduket under mandagens Nvidia-presentasjon fra Gamescom. Square har nemlig inngått et samarbeid med grafikkgiganten, for å bringe banebrytende grafikk til spillet.

Bedre grafikk og mer innhold

Ifølge den nylig opprettede Steam-siden til Final Fantasy XV Windows Edition, får spillet støtte for både 4K-oppløsning og HDR 10. Nvidia har også sprøytet inn en haug med visuelle effekter, for å gi alt fra gress og hår til flammer og skygger et mer realistisk utseende.

Den første traileren for PC-versjonen – som du kan se over – gir en smakebit på de grafiske oppgraderingene vi kan vente oss. For å få fullt utbytte av videoen bør du riktignok sørge for at den spilles av i 4K-oppløsning.

Ved siden av den visuelle overhalingen byr PC-versjonen på et lass med ekstrainnhold, inkludert samtlige gratisoppdateringer og alle utvidelsene fra konsollversjonens sesongpass. Spillere får i tillegg muligheten til å utforske verdenen fra et annet perspektiv, med den nye førstepersonsmodusen.

– En opplevelse uten like

Ta opp kampen med Eos' store og små beist.
Square Enix

Final Fantasy XV følger prins Noctis og hans venner på tur gjennom kongeriket Eos. I den store, åpne verdenen står spillere fritt til å utforske, utføre oppdrag og selvfølgelig ta opp kampen mot utallige store og små monstre.

Vår anmelder savnet mer fokus på historien, men storkoste seg likevel og slet med å legge fra seg spillet:

– Final Fantasy XV er både en massiv triumf, og et nederlag. Utviklerne har skapt en verden jeg kommer til å huske like godt som jeg husker historiene i andre spill i serien. Det er verdenen som er historien i Final Fantasy XV. Det er den du vil fortelle andre om, og det er den du vil se for deg når du tenker tilbake. Den er så full av innhold og underholdning at selv om jeg teknisk sett er ferdig med historien, og dermed spillet, er jeg ikke ferdig med verdenen. Jeg trenger mer tid før jeg kan si adjø, skrev Øystein Furevik.

Square Enix har siden endret på Final Fantasy XVs historie.
Oppdateringer skal også ha gjort deler av spillet mer underholdende »

Siste fra forsiden