Final Fantasy XV-oppdateringer skal forbedre spillets historie

I tillegg lover Square Enix å gjøre enkelte deler mer underholdende.

Square Enix

Final Fantasy XV vil få en rekke gratisoppdateringer i året som kommer, som blant annet skal forbedre spillets historie og gjøre enkelte deler mer underholdende. Det melder spillsjef Hajime Tabata på Square Enix’ nettsider.

Final Fantasy XV-spillere kan vente seg mye innhold i året som kommer.
Square Enix

Rollespillet har fått mye positiv omtale siden lanseringen i slutten av november, men Tabata forteller at utvikleren også har lyttet til konstruktiv kritikk fra fansen:

– Vi ønsker at dere skal nyte Final Fantasy XV i lang tid fremover. Vi har hørt på ideene deres om hvordan vi kan gjøre spillopplevelsen bedre, og i tillegg til tidligere annonsert ekstrainnhold vil vi derfor lansere gratis oppdateringer til spillet i løpet av det kommende året, skriver spillsjefen.

En dypere historie

Ifølge Tabata vil de kommende oppdateringene blant annet la spillere dykke dypere i Final Fantasy XV-historien. Nye scener skal for eksempel gi klarere innblikk i motivasjonene og bakgrunnshistoriene til noen av spillets figurer. Dette krever imidlertid mer arbeid med stemmeskuespill og oversetting, så det vil ta en stund å få alt på plass.

I mellomtiden jobber utvikleren med å forbedre enkelte deler av spillet, som for eksempel kapittel 13. Fans har rettet mye kritikk mot nettopp dette kapittelet, og Square vil derfor introdusere nye elementer som skal berike spillopplevelsen.

I tillegg forteller Tabata at studioet pusler med en rekke andre ideer, som for eksempel flere spillbare figurer, en «New Game Plus»-modus og gjenstander som åpner for nye måter å spille på. Flere sjefskamper, belønninger og trofeer skal også være på vei, lover han.

Vår anmelder er i full gang med sin gjennomspilling av Final Fantasy XV.
Les hans førsteinntrykk her »

Siste fra forsiden