Final Fantasy XV slippes samtidig over hele verden

Square Enix

I et intervju med Gamespot har Final Fantasy XV-regissør Hajime Tabata fortalt at de ønsker å slippe spillet samtidig i alle regioner.

For mange høres dette kanskje ut som en selvfølge i dagens spillmarked, men dersom det skjer blir Final Fantasy XV faktisk det første spillet i serien – sett bort fra nettrollespillet Final Fantasy XIV – som kan skryte på seg det.

Ventetid

Final Fantasy XV kommer neste år.
Square Enix

Helt siden serien debuterte i Europa med Final Fantasy VII, har vi måttet belage oss på å få spillene mellom fire og elleve måneder etter slippet i Japan. Mye av grunnen skyldes at spillene oversettes til både engelsk, fransk, spansk og tysk, noe som selvfølgelig ikke er gjort med en håndvending.

Square Enix skal nå ha endret internstrukturen slik at det blir lettere å slippe spill samtidig i alle regioner.

Fra før av har vi fått høre at vi kan vente oss spillet i 2016. Det vil si at det kommer til å ha gått ti år mellom vi først så spillet til det slippes. Fra spillet ble annonsert som et PlayStation 3-spill i 2006 tok det lang tid før Square Enix begynte å vise frem scener fra spillet, og selv da virket det som om det gikk trått for prosjektet.

Vi tok en titt på demoen av spillet i mars »

Siste fra forsiden