Finpusser på Resistance 3

En ny oppdatering fikser feil og gir spillerne to gratis brett.

Å gjøre opprør mot invaderende romvesen er en trasig sak i seg selv. Å slite med spillfeil samtidig kan bli litt for mye. Nå har ikke Resistance 3 vært hjemsøkt av betydelige feil, slik som blant annet PC-versjonen av Rage har, men utviklerne har likevel trengt å gjøre en liten finpuss.

Vår anmelder synes Resistance 3 er knallbra.

Det PlayStation 3-eksklusive skytespillet får snart en oppdatering, som skal skru fast noen muttere og rette opp småfeil. Mer interessant er det nok at vi bys på to nye spillbrett kalt The Granary (matlageret) og The Creek (bekken) uten kostnad. Ingen av disse utdypes utover navnet.

Fiksen har foreløpig ingen dato, skriver den amerikanske PlayStation-bloggen.

Ny utvidelse

Samtidig har utvikler Insomniac Games sluppet en nedlastbar innholdspakke til amerikanske spillere. Survival-pakken kommer med en splitter ny flerspillermodus kalt Invasion, hvor lagene må holde kontrollpunkter for å opptjene poeng. Jo flere man holder, jo kjappere vinner man. Ikke ulikt modi som «Domination» i andre skytespill, altså.

I tillegg får man sjansen til å spille som Herbert, Glenda, Jean eller Charlie om man handler innholdspakken til rundt 20 norske kroner. Det er ikke kjent når den kommer til Europa, men det skjer nok snart.

Resistance 3 ble utgitt 7. september, eksklusivt for PlayStation 3. Ifølge vår anmelder Marius er det skummelt bra.

Siste fra forsiden