Store nyheter fra Runaway-skapere

Flere eventyr på vei

The Next BIG Thing er det neste eventyrspillet fra Pendulo.

Pendulo Studios har allerede gjort seg bemerket i eventyrspillmiljøet med Runaway-trilogien (som nylig ble avsluttet), og nå har de røpet de første små detaljene om sitt neste prosjekt.

Spillet har fått det rimelig modige navnet The Next BIG Thing, og som Runaway-spillene er det snakk om et pek-og-klikk-eventyr med fargerik grafikk og massevis av humor.

Minner om Runaway.

Spillet følger Dan Murray og Liz Allaire, som blir involvert i et utrolig eventyr med massevis av vendinger. Realismen blir det så som så med, for her loves vi fantastiske situasjoner og fæle monstre.

Ellers snakkes det om morsomme og karismatiske figurer, merkelige mysterier og intrikate nøtter, samt en "voksen og moderne tone".

Dette er for øyeblikket alt vi har fått vite om The Next BIG Thing, men vi har også fått et par skjermbilder, som røper at spillet får en visuell stil ikke helt ulik Runaway-spillene.

Utgiveren for The Next BIG Thing blir franske Focus Home Interactive (som også gav ut Runaway-trilogien). De har ikke oppgitt noen utgivelsesdato.

Siste fra forsiden