Demo: Altitude

Fly høyt, fall langt

Her får vi nettbasert skyting i 2D.

Altitude er et nettbasert skytespill hvor du konkurrerer mot andre spillere. Ikke verdens meste originale idé, men det er i alle fall ikke nok et førstepersonskytespill. I Altitude styrer hver spiller et lite fly, som naturlig nok er tungt armert, og alt sammen foregår i god, gammeldags 2D.

Det ser stygt ut for morpheussmp

Bortsett fra de vanlige modusene som «skyt alle andre, bortsett fra de på laget ditt» og «skyt alle» får vi også spille fotball med fly og dra på tokt mot motstanderens base. Hver spiller velger seg et fly før kampen, og alle flyene har egne våpen og ferdigheter. Du kan blant annet prøve et lett jagerfly med målsøkende raketter, eller et tungt bombefly beskyttet av kraftig panser.

En demo av spillet er nå sluppet, og her kan du spille mot eiere av fullversjonen på de samme serverne. Demoen skal ikke ha noen tidsbegrensninger, men det er andre begrensninger. Du kan bare velge mellom to av de fem flyene, og bare et par av de ulike oppgraderingene til disse.

Demoen kan lastes ned fra spillets hjemmeside, hvor du også kan kjøpe fullversjonen. Altitude lanseres også på diverse nettbutikker førstkommende fredag.

Siste fra forsiden