Flyracing i lekre miljøer

SkyDrift byr på stor fart og flott grafikk.

SkyDrift er et racingspill som ser ut til å minne om Wipeout-serien. Her suser du gjennom fargerike og detaljerte miljøer i et av åtte forskjellige typer fly, og målet er å komme først over målstreken koste hva det koste vil.

Underveis i løpene kan du plukke med deg seks forskjellige typer våpen, som du kan bruke hvis du ikke klarer å komme deg forbi motstanderne på ærlig vis. De er naturligvis like uærlige som deg, så du kan også bruke ulike defensive midler for å sabotere angrepsforsøkene deres.

Pent.

Spillet skilter med en rekke enspillermoduser, hvor du blant annet kan laste opp tidene dine på nettet. I tillegg kan du selvsagt kjøre mot andre spillere over nettet.

Handlingen foregår over alt fra enorme kløfter i ørkenen til store isbreer og frodige øygrupper, og utviklerne skryter av et detaljnivå sjeldent sett i nedlastbare spill.

SkyDrift kommer til PC, PlayStation Network (for PS3) og Xbox Live Arcade, og utvikles av Digital Reality (som forøvrig feirer sitt 20-årsjubileum i år). Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden