Folkefinansierer nytt Broken Sword

Nico og George trenger din hjelp for å vende tilbake.

Veteraner fra både LucasArts og Sierra har allerede gjort suksess med eventyrspillprosjekter på Kickstarter, og nå er det britiske Revolution Softwares tur til å forsøke seg. Skaperen av Beneath a Steel Sky og Broken Sword-serien ønsker nemlig din hjelp til å lage et nytt Broken Sword-eventyr.

Det nye spillet heter Broken Sword: The Serpent's Curse, og som vanlig er det den amerikanske advokaten George Stobbart og den franske journalisten Nico Collard som innehar hovedrollene. De har en tendens til å bli viklet inn i farlige, internasjonale konspirasjoner med historiske og kanskje også overnaturlige elementer, og de har tydeligvis ikke lært leksen sin etter fire livsfarlige eventyr.

Et mystisk bilde blir stjålet fra et galleri i Paris, og Nico og George ender opp med å etterforske saken. Sporene tar dem til London og andre deler av Europa, hvor de må grave i historiebøkene og avdekke hittil ukjente mysterier for å komme til bunns i saken.

I motsetning til flere andre Kickstarter-prosjekter er Broken Sword: The Serpent's Curse under utvikling allerede, og det vil lanseres med eller uten suksess på Kickstarter. Men om Revolution får i havn budsjettet på 400 000 dollar, eller litt i overkant av 2,3 millioner kroner, vil de slippe å kutte i planene, og de vil få ressursene som er nødvendig for å lansere spillet raskere.

Donerer du femten dollar er det som en forhåndsbestilling å regne. Større summer gir deg tilgang på stadig flere godbiter, og om du akkurat har arvet noen millioner og må kvitte deg med pengene snarest mulig (kanskje fordi du lider av chrometofobi) kan du donere 10 000 dollar og få et helt lass med godbiter inkludert invitasjon til et eksotisk sted for å feire spillets lansering.

Broken Sword: The Serpent's Curse vil lanseres på PC, Mac, iOS og Android, og benytte seg av todimensjonal bakgrunnsgrafikk og tredimensjonale figurer.

Les også: Nytt eventyr fra Beneath a Steel Sky-duoen
Les også: Jane Jensens Kickstarter i mål

Siste fra forsiden