Folkene bak supervanskelige Super Meat Boy slipper nytt spill – se videoen

The End Is Nigh! slippes allerede i sommer.

Det begynner allerede å bli noen år siden spillere hadde gleden av å lide seg gjennom indie-spillet Super Meat Boy, et kreativt plattformspill som var beryktet for sin ekstreme vanskelighetsgrad. Nå har designeren bak spillet kunngjort en ny tittel, som blant andre Game Informer melder.

Det nye spillet heter The End Is Nigh! og har dukket opp på Steam. Lanseringsdatoen er 12. juli i år, så det er altså ikke lenge til vi får bryne oss på det. Samtidig har designeren av spillet, Edmund McMillen, lagt ut en lengre trailer som du kan se øverst.

Skjermbilde fra The End Is Nigh!.
Steam

Ingen kosetur

I likhet med Super Meat Boy er The End Is Nigh! et retroaktig plattformspill som handler om å komme seg gjennom baner infisert av massevis av farefulle hindringer.

I spillet styrer du Ash, en figur som har overlevd verdens undergang og må lide seg gjennom en fremtid full av smerte, lidelse og muterte skapninger av ymse art. Ifølge beskrivelsen på Steam kommer spilleren til å «dø ofte», så spillet befinner seg nok i samme nådeløse klasse som Super Meat Boy.

Spillet byr på over 600 baner, og underveis kan man samle opp ulike typer objekter, inkludert spillkassetter som inneholder egne minispill. The End Is Nigh! lanseres altså på Steam-plattformen den 12. juli.

Det kommer flere interessante spill i sommer: Her er titlene vi gleder oss til denne måneden »

Siste fra forsiden