Nettmøte

Football Manager-produsenten gav svar

Miles Jacobson stilte i nettmøte på Gamer.no.

Football Manager er blant de lengstlevende spillseriene i historien, og antall fans stiger for hvert år som går. Managerspillene fra Sports Interactive er uhyre populære, og lar en hver fotballinteressert leve ut drømmen om å styre sin egen klubb opp og frem til suksess.

Mengder med nyheter

Dybdeinformasjon er aldri langt unna i Football Manager 2012.

Årets utgave kommer i salg 21. oktober, og skilter med over 800 nyheter og forbedringer. Her finner vi blant annet dypere analyseverktøy og enklere måter å sette sammen laget på. Alt for å gjøre deg til en mer effektiv manager. To omfattende opplæringsdeler sikrer at spillet er mindre avskrekkende for nye spillere. 3D-visningen av kampene er sterkt forbedret.

Erfarne spillere som liker å gjøre det meste selv vil sikkert sette pris muligheten til å skreddersy grensesnittet, få dypere speiderrapporter og endre tilgjengelige ligaer når som helst.

Svarte på 75 spørsmål

Tirsdag stilte Football Manager-produsent Miles Jacobson til nettmøte her på Gamer.no. Jacobsen har jobbet med mangerspillet i over ti år, inkludert tiden da det het Championship Manager.

Her er de spørsmålene han rakk å svare på i løpet av timene som var satt av:

Les også: Sniktitt på Football Manager 2012
Les også: Football Manager 2012 krever Steam

Siste fra forsiden