Fortsatt håp for Eight Days?

Forbrytere er seige

Sony-ansatt hevder The Getaway 3 og Eight Days ikke er kansellerte.

I fjor sommer kunngjorde Sony at de hadde droppet to av sine prosjekter. Disse var en oppfølger til politi-og-røver-spillet The Getaway, og det ferske actionspillet Eight Days. Nå ser det ut til at det fortsatt er håp for de to titlene.

Gamespot har snakket med Nicolas Doucet fra Sonys London-studio, som jobbet med spillene. Hovedsakelig dreie intervjuet seg om studioets digitale kjæledegge EyePet, men Doucet ble også spurt om han kunne bekrefte at utvikleren hadde skrinlagt The Getaway 3 og Eight Days.

- Jeg ville ikke sagt at de er skrinlagte, bare skjøvet til side. Mye arbeid er lagt i dem. Det er bare det at studioet ønsket å fokusere på sine beste kort, EyeToy og SingStar. Siden EyePet har så stort potensiale ble det avgjort å fokusere på det produktet, men de andre prosjektene er ikke døde og begravde.

Det skal visstnok ikke være noen sure minner innad i studioet over den nye retningen, delvis fordi The Getaway 3 og Eight Days fortsatt eksisterer. Doucet tror spillene var litt over halvveis i utviklingen da de ble lagt på is.

Nå gjenstår det å se om Sony faktisk gjenopptar arbeidet med spillene.

Siste fra forsiden