Forsmådde Rayman-fans får gratis utfordringsmodus

I april får Wii U-eiere teste ferdighetene sine.

Det har vært et par turbulente uker for Rayman Legends-utviklerne. Etter at det tidligere Wii U-eksklusive spillet ble utsatt fra februar til september av Ubisoft, har kritikken haglet fra alle kanter. Spillet er etter sigende ferdig, men ble utsatt for å åpne for en Xbox 360- og PlayStation 3-utgave.

Nå prøver de uheldige utviklerne – som ikke står for selve utsettelsen – å lette situasjonen for indignerte Wii U-spillere som hadde forventet å se plattformspillet den 26. februar. Tidligere har dette blitt omtalt som en eksklusiv demo, men det viser seg nå at medisinen blir mer omfattende. Wii U-eiere får nemlig tilgang på en utfordringsmodus som gis ut gratis en gang i april.

Denne utfordringsmodusen er en egen del av spillet som skal teste spillerne i ulike ferdigheter. Her skal man løpe så langt man kan, holde ut så lenge som mulig og fullføre brett og oppgaver så raskt man kan. Hele sulamitten kommer komplett med ledertavler slik at du kan hevde deg over venner. Modusen oppdateres også daglig og ukentlig med en nye utfordringer.

Helt egen Wii U-nivåtype

Én ting er sikkert: Rayman Legends ser uhorvelig vakkert ut.

Ikke nok med at Wii U-spillere får utfordringsmodusen seks måneder før spillet er ute; én av utviklingsbrettypene er også kun å finne på Nintendos nye konsoll. Disse brettene benytter seg av GamePad-funksjonaliteten, slik man fikk teste i demoutgaven som ble lansert like før jul.

Annonseringen av denne Wii U-eksklusive tidliglanseringen av utfordringsmodusen ble publisert på utviklerens Facebook. I en videosnutt, som du kan se nederst i artikkelen, snakker Rayman-pappa Michel Ancel og spillederen Michael Micholic om den nye modusen, og understreker at de også synes situasjonen er uheldig.

– Vi ville bare fortelle hvor takknemlige vi er for responsen fra dere spillere. At dere ble så opphisset over utsettelsen er vondt, forteller Micholic.

Les også: Tilbakeblikk: Rayman Les også: Rayman Legends er utsett

Siste fra forsiden