Fortnite Battle Royale skal hjelpe spillere å lære av sine feil

Epic introduserer snart reprisefunksjon for flerspillerskyteren.

(Video: Epic Games)

Siden midten av desember 2017 har Playerunknown's Battlegrounds-spillere hatt muligheten til å leke seg med repriser i det populære skytespillet. Funksjonen har ført til økt eksponering for PUBG, gjennom utallige videoer på YouTube og sosiale medier – og nå vil Fortnite Battle Royale introdusere samme tilbud for sin spillerbase.

Se den første videoen som er laget med Fortnite Battle Royales kommende reprisefunksjon. (Video: Epic Games)

Fortnites reprisefunksjon ble annonsert under årets Game Developers-konferanse, som denne uken avholdes i San Francisco. Utvikler Epic Games gav de fremmøtte en smakebit av hvordan det hele skal fungere, i en video som du kan se øverst i artikkelen.

Kommer snart

Ved siden av å by på en lettvint måte å lagre og dele sine beste blinkskudd skal reprisene i Fortnite Battle Royale hjelpe spillere å bli bedre, forklarte Epic. Med tilgang på en haug med kameravinkler kan man studere kampsituasjoner nøye, og finne ut hva man gjorde feil og hva som må forbedres til neste kamp.

For de som bare vil ha det gøy med å skape sine egne videosnutter byr redigeringsverktøyet på en rekke visuelle effekter. Utvikleren lover blant annet justering av lys, fokus og fargebehandling, samt innstillinger for ulike elementer av brukergrensesnittet.

Ifølge Epic vil reprisene lanseres i Fortnite Battle Royale «snart», for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Teamet sa ikke noe om hvorvidt funksjonen kommer til spillets mobilutgave, som nylig begynte betatesting på iOS.

PUBG lar seg også inspirere av Fortnite.
PUBG Corps skytespill introduserer midlertidige moduser »

Siste fra forsiden