PUBG introduserer midlertidige moduser for spillere å leke seg med

Henter inspirasjon fra Fortnite.

PUBG Corp.

De siste tre månedene har Epic Games lekt seg med en rekke midlertidige moduser i Fortnite Battle Royale, som for eksempel 50-mot-50 og en snikskytterfokusert modus. PUBG Corp. vil også gi sine spillere mer å drive med i Playerunknown's Battlegrounds, og denne uken annonserte utvikleren PUBG Event Mode.

Du kan prøve Event Mode allerede nå på spillets testservere.
PUBG Corp.

Med Event Mode er målet å introdusere nye midlertide moduser, som kan roteres inn og ut med jevne mellomrom. PUBG Corp. har allerede begynt testing av funksjonen, og alle som vil kan nå prøve ut den første Event-modusen via spillets testservere.

Den første modusen ut byr på kamper i tredjeperson for grupper på opptil åtte spillere. Studioet innrømmer at det ikke akkurat er snakk om en banebrytende utvikling for spillet, men forteller at systemet er nytt og teamet er nødt til å teste det grunnleggende før det kan begynne å tenke større.

Når de midlertidige modusene kommer til spillets offisielle servere er foreløpig uvisst.

Mye nytt på vei

Event Mode er den første av flere nyheter som er ventet for Playerunknown's Battlegrounds i løpet av 2018. PUBG Corp. slapp nylig et veikart for skytespillet, med mye informasjon om hva spillere kan se frem til.

Blant nyvinningene er et nytt brett på bare 16 kvadratkilometer – sammenlignet med 64 kvadratkilometer i spillets to nåværende brett. Hvilke planer utvikleren har for området er foreløpig uvisst, men om alt annet forblir det samme bør brettet legge opp til raskere og mer intense kamper.

Et annet brett i standard størrelse skal også være på vei, og det jobbes med å introdusere økt realisme til både animasjoner og skyting. Du kan lese mer om de kommende endringene på spillets nettside.

Fortnite lar seg også inspirere av PUBG.
Epics skytespill får snart en reprisefunksjon »

Siste fra forsiden