Fortsatt vekst for The Old Republic

Det er populært å leke Jedi.

Det massive flerspillerspillet Star Wars: The Old Republic fortsetter å klatre, og skal nå ha solgt over to millioner eksemplarer. I en pressemelding skryter Electronic Arts av at spillet nå har 1,7 millioner aktive spillere.

– Vi føler oss virkelig beæret over den sterke støtten fra spillerne som koser seg med Star Wars: The Old Republic. Teamet vårt jobbet veldig hardt i juleperioden for å sikre en glatt opplevelse ved lansering, og derfor er det veldig tilfredsstillende at spillerne og kritikerne er fornøyde, sier Dr. Ray Muzyka, som er sjef i den EA-eide utvikleren BioWare.

Overvekt er et alvorlig helseproblem i Star Wars' verden.

BioWare har allerede lansert nytt innhold for spillet i form av Rise of the Rakghouls, hvor fokuset var på nye utfordringer og belønninger for spillerne med høyest nivå. Den neste oppdateringen vil inneholde mer nytt innhold, nye systemer og nye funksjoner for laug, og skal lanseres til våren.

I pressemeldingen får vi også litt statistikk. Til nå har spillerne samlet lagt inn over 239 millioner timer i spillet, altså over 332 000 måneder eller 27 000 år. Til sammenligning antar man at det for 27 000 år siden fortsatt fantes små grupper med neandertalermennesker i Europa.

Spillerne har brukt mange av årene på å drepe ting, og faktisk har over 20 milliarder ikke-spillene figurer blitt drept. Spillerne har også brukt nesten 150 milliarder «credits».

Les vår anmeldelse av Star Wars: The Old Republic for å finne ut hvorfor folk bruker så mye tid på spillet.

Siste fra forsiden