Forza 4-demoen er bare uker unna

Nå får du sjansen til å råkjøre noen uker før spillet slippes.

Forza Motorsport-serien er Microsoft store, eksklusive flaggskip på racingfronten. De omfattende bilspillene har kommet ut med to års mellomrom, og alltid mottatt svært gode tilbakemeldinger. Det skyldes elementer som realistisk fysikk, detaljerte modeller av bilene og en stappfull garasje med mange baner å utfordre den med.

Fullversjonen av Forza Motorsport 4 utgis den 14. oktober, men vi får se om det er noe tess før den tid. Den 3. oktober kommer det en demoversjon på Xbox Live, ifølge CVG.

Trailer.

Top Gear-samarbeid

Informasjonen kommer fra en trailer av spillet, som du kan se til venstre. Her gir utviklerne oss en gjennomgang av kjøremulighetene i Alpene, og forklarer litt om hva de ønsker å formidle med den seneste utgivelsen i storserien.

Noen av nyhetene i Forza Motorsport 4 er støtte for Kinect, tett samarbeid med verdens mest populære bilprogram Top Gear og dynamisk vanskelighetsgrad. Det blir også flere og mer detaljerte biler enn tidligere, selv om vi ikke får kjøre Porsche. I stedet får vi blant annet leke oss med Warthog-kjøretøyet til Master Chief fra Halo-serien.

Forza Motorsport 4 utgis den 14. oktober, eksklusivt til Xbox 360.

Siste fra forsiden