Forza Horizon avduket i kveld

Åpen verden-racing med mye action.

I kveld holdt Microsoft sin pressekonferanse i forkant av E3-messen. Her fikk de blant annet tid til å vise frem noen kommende spill til Xbox 360, inkludert Forza Horizon. Dette spillet skal kombinere det autentiske preget vi kjenner fra Forza-serien med en «festivalatmosfære» og åpne veier.

Den største nyheten er at utviklerne prøver seg på noe i samme stil som vi så i Test Drive Unlimited. Forza Horizon tilbyr en åpen verden med dynamisk dag- natt-syklus, hvor du kan kjøre fritt på en rekke typer underlag. Miljøet er hentet fra den amerikanske delstaten Colorado, og vi loves virkelighetstro, varierte og detajlerte landskaper. Rundt om i spillets verden vil du blant annet finne bensinstasjoner, bilbutikker og så videre.

Lekre miljøer.

Forza-serien er primært kjent som en simulatorserie, men Forza Horizon leverer langt mer actionpreget racing enn sine forgjengere. Microsoft forteller om et nytt, actionbasert gameplay hvor du belønnes for hastighet, egenskaper og stil. Ved å delta i ulike festivaler eller mer eller mindre ulovlig gateracing oppnår du stadig høyere popularitet, noe som utvilsomt gir deg tilgang på nye doninger og typer løp.

Lekre biler.

Ifølge informasjonen som ble lekket fra tidligere i dag skilter spillet med hele 65 forskjellige typer underlag, fra asfalt og grus til gjørme og gress. Fysikken i spillet skal være ganske lik den i Forza Motorsport 4, men optimalisert for offroadkjøring.

Hvis ikke lyden av motorer og dekk er nok, akkompagneres det hele av tre forskjellige radiostasjoner som visstnok skal by på låter noen av de hotteste artistene i dag. Spillet utvikles av Turn 10 i samarbeid med britiske Playground Games, og utgivelsesdatoen er 23. oktober. Det kommer selvsagt bare til Xbox 360.

Les også: Anmeldelse: Forza Motorsport 4
Les også: Porsche svir gummi i Forza 4
Les også: Racingveteraner med nytt Forza-spill

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden