Fotballmani i høst

Football Manager 2012 har fått en endelig slippdato.

Tradisjonen tro kommer det et Football Manager-spill også i høst, men slippvinduet har variert fra år til år. Nå er det klart at årets utgave kommer den 21. oktober her til lands. Det melder utgiver Sega på bloggen sin.

Vi tok nylig en titt på Football Manager 2012, som ser ut til å bli det mest tilgjengelige og fleksible spillet så langt i serien.

Greier du å rive deg løs fra dette i høst?

Under vår presentasjon i Nydalen i Oslo fikk vi blant annet se hvordan nye verktøy gjør det lettere å bli en effektiv manager, blant annet ved å eksponere svakheter i laguttaket ditt. Det blir også to splitter nye læringsdeler og en sterkt forbedret 3D-visning, slik at nye spillere får en mykere inngangsportal til verdens mest populære managerspill.

Football Manager-serien er særlig populær her på berget, og vi gav fjorårets versjon knallkarakteren ni. Begrunnelsen var blant annet at:

«I år er fokuset på stadig smidgere lag- og taktikkoppsett, i tillegg til at det generelle rammeverket rundt det å være arbeidsleder har blitt forbedret. Dette kommer som tilskudd til den fantastiske strukturen fra i fjor, og spillet er igjen påfallende lite plaget av spillfeil, noe som hjemsøkte serien tidligere.»

Fotball Manager 2012 utgis til PC og Mac, den 21. oktober.

Siste fra forsiden