Til Stillehavet med Heroes of Stalingrad

Fra øy til øy

Red Orchestra-oppfølgeren får tilleggspakke kort etter lansering.

Red Orchestra er en serie taktiske skytespill med fokus på lagsamarbeid over nettet. Red Orchestra: Heroes of Stalingrad skal slippes i løpet av året og tilføyer blant annet en kampanje for én spiller, men allerede nå melder utvikler Tripwire Interactive at det jobbes med en litt uvanlig tilleggspakke.

Foreløpig er det bare sluppet testbilder av grafikken.

Tripwire skal nemlig samarbeide med moddere i nettsamfunnet til Red Orchestra for å lage Red Orchestra: Rising Storm. Utviklerstudioet har selv bakgrunn fra lignende miljøer.

Det spesielle med dette samarbeidet i forhold til andre samarbeidsprosjekter mellom profesjonelle utviklere og moddere er at de som jobber med Rising Storm skal få tidlig tilgang på redigeringsverktøyene til Heroes of Stalingrad. Planen er å slippe Rising Storm bare noen måneder etter at Heroes of Stalingrad er ferdig, og dermed gjelder det å komme fort i gang.

Rising Storm skal ta for seg amerikanernes kamp mot japanerne i Stillehavet under andre verdenskrig. I løpet av kampanjen får du spille soldater på begge sidene av konflikten, og det blir både storming av strender og nærkamp i huler på øyer som Iwo Jima.

Bortsett fra å spille kampanjen alene kan du også samarbeide med kamerater eller kjempe mot dem på egne flerspillerkart.

Heroes of Stalingrad har foreløpig ikke fått noen slippdato og det er dermed heller ikke klart når Rising Storm slippes, men det blir en gang i 2011. I mellomtiden søker de flere interesserte moddere gjennom pakkens ferske nettside.

Siste fra forsiden