Har du sett vår spillkalender?

Full oversikt

Sjekk når dine favoritter kommer!

Vi jobbet veldig mye med å presentere en oversiktelig og korrekt slippdatoliste på «gamle» Gamer.no. Noe mange lesere satt stor pris på.

Vi har lovet at den skal komme tilbake, og i et par uker har du kanskje lagt merke til at vi har fått en ekstra lenkeknapp ved navn Spillkalender oppe til høyre på forsiden.

Sjekk ut vår spillkalender via lenken i saken.

Selv om den ikke er helt ferdig er målet vårt med denne at du skal få full oversikt når spillene du venter på kommer på det norske markedet, og du skal selvsagt få opplyst hvilke format de kommer til på forsiden av kalenderen.

Her kan du lete etter spill, og dele listen opp i forhold til hvilket format du er mest interessert i. Listen er også tilbakevirkende til og med 2002. Du kan gjerne tipse oss på e-post om slippdatoer via spillkalenderen.

Hvis du klikker deg inn på spillene får du enda mer informasjon om tittelen, gjerne en beskrivende tekst, aldersmerkning og saker vi har skrevet om nettopp dette spillet. Også dette aspektet av vår produktdatabase er i stadig endring.

Vi vil garantert komme med flere nyheter i månedene som kommer, så det er bare å følge med. Gamer.no ønsker så gjerne å gi deg et så bredt spilltilbud som mulig, og det jobber vi selvsagt kontinuerlig med.

Siste fra forsiden