Furious 4 ikke lenger Brothers in Arms-spill

Gearbox røper store endringer for skytespillet.

I fjor sommer ble Brothers in Arms: Furious 4 kunngjort på E3. Der de eldre Brothers in Arms-spillene var nokså seriøse greier, virket Furious 4 mer inspirert av filmer som Inglorious Basterds, og fulgte en bande amerikanske soldater som hadde som mål å ta knekken på Føreren selv.

Siden kunngjøringen har vi hørt lite fra spillet, men nå har utvikler Gearbox lettet litt på sløret. På den amerikanske spillmessen PAX annonserte nemlig Gearbox-sjef Randy Pitchford at spillet ikke lenger vil være noe Brothers in Arms-spill, men i stedet danne grunnlaget for en helt egen serie.

Grunnen skal visstnok være at spillet har utviklet seg i en retning som ikke passer Brothers in Arms-serien, og at det beste for spillet derfor var å fjerne båndene til Brothers in Arms. Gearbox planlegger å annonsere spillet på nytt senere i år, på et arrangement for spillmiljøet rundt utgivelsene deres.

Da spillet først ble avdekket ble vi lovet en brutal skytespillopplevelse med en historiemodus som kan spilles i samarbeid av opp til fire spillere. I tillegg kan opp til ti spillere barke sammen i en av seks ulike flerspillermodi. De fire soldatene får unike kampegenskaper og spesialvåpen, og skal være svært ulike å spille. Våpenarsenalet og kampegenskapene vil utvides etterhvert som du spiller.

Gearbox er forøvrig også aktuelle med Borderlands 2, som lanseres 21. september og må regnes som et av månedens høydepunkter.

Les også: Anmeldelse: Brothers in Arms: Hell's Highway
Les også: Produktplassering fra andre verdenskrig

Siste fra forsiden