Futuristisk racing for Oculus Rift

Radial-G byr på høy fart i rakettdrevne farkoster.

Tammeka Games

Radial-G er et futuristisk racingspill hvor du styrer et sveveskip som befinner seg på en bane formet som et rør. Spillet kommer fra en liten britisk utvikler, og hoveddesigneren har vært med å designe racingspill som Split/Second, Pure og MotoGP 06.

VR-modus.

Støtter Oculus Rift

Et av spillets viktigste punkter på skrytelisten er at det lages med tanke på «virtual reality»-sett som Oculus Rift. Men det vil også støtte vanlige skjermer, og utviklerne håper blant annet å lansere det for PlayStation Vita i tillegg til PC.

Spillet lar deg kjøre om kapp med over tretti motstandere, som enten kan være styrt av andre spillere eller datamaskinen. I tillegg til omfattende flerspillermuligheter loves vi en enspillerkampanje.

Normal modus.

Som i mange andre spill i denne sjangeren trenger du ikke å kun satse på egenskapene som racerfører. Det blir nemlig også mulig å bruke ulike typer våpen for å ta knekken på motstanderne.

Utviklerne har lansert en demo som støtter Oculus Rift, og planlegger å utvide denne med flerspillermuligheter. De søker for øyeblikket støtte på Kickstarter, og stemmer på Steam Greenlight. De håper å lansere spillet i løpet av september.

Mer Oculus Rift-action finner du for eksempel i romkampspillet Eve: Valkyrie. Eller hva med å kjøre lastebil med VR-briller?

Siste fra forsiden