Sprø action fra Square Enix

Gale menn

Rollespillutviklerens neste prosjekt er et actionspill i tredjeperson.

Japanske Square Enix er vanligvis kjent for pene ungdommer og episke fantasieventyr, men det neste spillet fra den japanske gigantens interne studioer ser ut til å ha en helt annen still.

Skyt den!

Gun Loco er et actionspill i tredjeperson hvor du påtar deg rollen som skrullete kriminell på en avsidesliggende fengselplanet. På denne planeten finnes det verken fangevoktere eller murer, og de innsatte er fullstendig overlate til seg selv. Muligheten til å komme bort fra planeten svekker hva som enn måtte finnes av broderlige bånd mellom fangene, og nå har det startet et massivt gjengoppgjør hvor vinneren sikrer seg en rømningsvei.

Utifra det vi har sett av materiale fra spillet virker Gun Loco primært som en flerspillertittel, men pressemeldingen lover at det også er inkludert en enspillerdel. Uansett kan opptil tolv stykker kjempe mot hverandre på nettet.

Det mest unike momentet ved spillet er visstnok muligheten til å bruke dine omgivelser. Gjerder, tønner og lignende kan man nemlig skli under eller hoppe over for å komme nærmere de andre fangene eller flykte fra dem.

Hver av fangene du kan spille som har ikke bare et litt spesielt utseende og unik personlighet (inkludert en mann med kaninhode), men også sin egen særegne måte å kverke og ydmyke motstanderne. Alle fangene er basert på konsepter fra leketøydesigneren Kenny Wong .

Gun Loco er eksklusivt til Xbox 360 og lanseres en gang i 2011.

Siste fra forsiden