Gamer.no åpner seksjon uten e-sportinnhold

Nå kan du lese Gamer.no uten e-sport.

De siste årene har vi i Gamer.no satset mye på e-sport. I prosessen har vi greid å bli arrangør av Europas største nasjonale e-sportliga, Telenorligaen, og har begynt å dekke feltet med artikler om både egne og eksterne arrangement og hendelser. Dette har ført til at om lag 20 prosent av artiklene vi produserer omhandler e-sport.

Samtidig har vi sett en tydelig tilbakemelding i kommentarfeltet om at mange lesere ønsker seg en mulighet til å filtrere bort dette stoffet.

Her kommer du deg inn på Uten sport-seksjonen.

Derfor har vi nå opprettet en egen underside på Gamer.no som heter Uten Sport. Her finner du alt stoffet vi produserer som ikke er e-sportrelatert, med et design som fjerner e-sportrelaterte bokser. Du kommer deg dit ved å klikke på «U/sport» i menybaren, eller du kan skrive inn http://www.gamer.no/uten-sport i adressefeltet i nettleseren din for å komme direkte dit.

Seksjonen kommer delvis som et svar på responsen vi så da vi mandag annonserte Gamer Support – en donasjonsordning der du kan hjelpe oss med 39 kroner i måneden. Vi så mange uttrykke et ønske om å donere dersom vi åpnet for en slik seksjon.

Støtt Gamer.no her

Den vanlige forsiden vil som alltid være en blanding av både det tradisjonelle spillstoffet og e-sportartikler, med tydelige lenker inn til egne arrangement.

Gamer.no har i det siste slitt med et fall i annonseinntekter på grunn av svært høy adblock-bruk og et tøft annonsemarked. E-sport-aktivititetene våre har heldigvis sørget for noe inntekt, men det demmer ikke opp tapet.

Alt vi får inn via Gamer Support skal brukes til å skape tradisjonelt redaksjonelt innhold. Ingenting går til e-sport. Alle som støtter oss slipper også å se bannerannonser på nettsiden.

Siste fra forsiden