Gamespot svarer på tiltale

De siste dagene har det gått rykter på nettet om at Gamespot-journalist Jeff Gerstmann fikk sparken etter å ha gitt Eidos-spillet Kane & Lynch: Dead Men karakteren 6.0 av 10 i en anmeldelse.

Jeff Gerstmann er ferdig i Gamespot. Foto: Gamespot.
Jeff Gerstmann er ferdig i Gamespot. Foto: Gamespot.

Grunnen til at Gamespot-eier CNET skal ha kvittet seg meg Gerstmann, skal ha vært at Eidos truet med å trekke en større annonsekampanje om journalisten ikke ble fjernet.

Nå tar CNET bladet fra munnen, og avviser at dette er tilfellet – selv om de ikke kan oppgi grunnen til at Gerstmann måtte forlate det populære nettstedet.

– Verken CNET eller Gamespot har noen gang latt annonsørene påvirke redaksjonelt innhold. Det som skrives i mediene er grunnløst og usant. Jeffs avgang kommer som følge av interne årsaker og ikke fordi man har blitt presset av en annonsør, sier CNETs Greg Brannan til Gamespot .

Gerstmann får skryt fra sine kolleger, og det er tydelig at den populære journalisten vil bli savnet hos redaksjonen.

– Jeff var helt sentral i Gamespots utvikling, og han har skrevet hundrevis av sniktitter og omtaler. Redaksjonen ønsker ham lykke til i fremtiden, sier Richard Torres, sjef for sniktitter og events i Gamespot.

Kommentarer (15)

Forsiden akkurat nå

Til toppen