Rising Star avduker høstens nyheter

Gammelt og nytt

Rollespill, gårdbruk og skyting står på programmet.

Rising Star jobber som vanlig med å lansere obskure, japanske titler her i Europa, og nå har de kunngjort sine planer for høsten 2010. Mer skal avsløres i løpet av de neste ukene, men foreløpig har de kunngjort fire utgivelser.

My World, My Way

Et av de fire er DS-rollespillet My World, My Way. Det skulle opprinnelig slippes i løpet av våren, men er tydeligvis flyttet noen måneder fram i tid. Her spiller du den bortskjemte prinsessen Elise. Hun er forelsket i en eventyrer, men han vil ikke vite av henne hvis ikke hun også blir en erfaren eventyrer. Dermed setter hun av sted for å bekjempe monstre og utforske labyrinter.

Rune Factory 2: A Fantasy Harvest Moon

Elises spesielle egenskap er sutring og klaging. Hvis det er noe ved spillverdenen du ikke liker kan prinsessen syte og skrike seg til noe mer passende. Du kan for eksempel gjøre monstre svakere eller hoppe over oppdrag du ikke vil gjøre.

Oppfølgeren til Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon kommer også i løpet av høsten. Som i det første spillet blandes de tradisjonelle elementene fra bondesimulatoren Harvest Moon med erfaringspoeng, kamp, magi og annet som hører rollespillsjangeren til.

I Rune Factory 2 skal du både drive en gård og beskytte lokalbefolkningen mot uhyrene som lusker i underjordiske tunneler. Med tiden er det mulig å stifte familie og fortsette spillet som din egen sønn eller datter.

Tredje spill har tittelen Pang: Magical Michael, og er en oppfølger til det gamle arkadespillet Pang (også kjent som Buster Bros.). Det er vanskelig å finne noe særlig informasjon om den nye utgaven, men det skal følge samme konsept som originalen. Der skulle du skyte fargerike bobler som spratt rundt på skjermen.

Rising Star har også skaffet rettighetene til Eldar Saga, et Wii-rollespill som ble regelrett slaktet da det ble lansert i USA i fjor. Spillet skal by på de vanlige kampene, oppdragene og utforskingen vi forventer i et actionrollespill, og kan også spille sammen med andre over nettet.

Siste fra forsiden