Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 21

Gavesekken er ikke tom helt ennå

I dag kan du vinne et av høstens mest omtalte spill.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Destiny-samleutgaven som er utsolgt

Dette får du i spesialutgaven.

Dersom du var en av de som slet med å oppdrive en Destiny Ghost Edition til PlayStation 4 da spillet ble lansert i høst har du nå en ny sjanse. Denne spesialutgaven ble det kun trykket opp 60 000 eksemplar av, og de ble revet vekk fra butikkhyllene så raskt de kom på markedet. Ikke at spillet trengte spesialutgaven for å selge: Til nå skal spillet ha hatt over 9,5 millioner registrerte spillere.

I tillegg til å gi deg Destiny til PlayStation 4 i et sjeldent SteelBook-omslag, får du med en Ghost-statue, et introduksjonsbrev til erdenen, Golden Age Relics, postkort fra verdenen, en guide til våpnene, et stjernekart og Guardian Foilo og tilgang til begge utvidelsespakkene.

For å være med i trekningen om denne pakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden