Gearbox jobber med to nye PlayStation 4- og Xbox One-spill

Borderlands-gjengen holder kortene tett til brystet inntil videre.

I et foredrag på PAX-messen i Seattle i år, forkynte Gearbox-sjef Randy Pitchford at spillstudioet pusler på to nye spill til neste generasjons konsoller. Dette melder Polygon.

Mer var ikke den profilerte spillutvikleren klar til å dele helt enda.

De siste årene har Gearbox Software nytt størst suksess med Borderlands-serien, med 2012-spillet Borderlands 2 som nyeste tilskudd. At de jobber med en PS Vita-utgave av spillet i samarbeid med Iron Galaxy Studios er kjent, men det er heller ikke utenkelig at de har begynt å plotte ut kursen for serien videre allerede nå.

Borderlands 2 slo an.

Furious 4?

I tillegg har det vært besynderlig knyst rundt actionspillet Furious 4 – tidligere Brothers in Arms: Furious 4 – etter avdukingen i 2011. I fjor ble det slått fast at spillet hadde løsrevet seg fra Brothers in Arms-navnet, men det ble ikke nevnt noe om at spillet var myntet på kommende konsoller.

Tidligere i år var Gearbox også mye i vinden i forbindelse med utgivelsen av Aliens: Colonial Marines. Spillet ble sterkt kritisert, og beskyldninger haglet fra alle kanter om hvem som var skyld i makkverket.

Les også: Gearbox kjøper Homeworld Les også: Saksøker partene bak svake Aliens: Colonial Marines

Siste fra forsiden