Gears of War 4 får en gratis prøveversjon til helgen

Spill opptil ti timer av fjorårets imponerende skytespill.

Microsoft

De som enda ikke har spilt Gears of War 4 får sjansen til helgen, når Microsoft lanserer en gratis prøveversjon for skytespillet. «Gears of War 4 Game Trial» kommer til Xbox One og Windows 10, og er tilgjengelig for nedlasting mellom 9. og 12. juni.

Prøveversjonen gir blant annet tilgang på spillets «Horde»-modus.
Microsoft

Prøveversjonen gir spillere tilgang på opptil ti timer med Gears of War 4, inkludert kampanjemodusens første akt og «Versus»- og «Horde»-modusene. All fremdrift lagres, slik at de som kjøper fullversjonen kan fortsette akkurat der de slapp.

De ti timene fortsetter uavhengig av nedlastingsvinduet, så de som ikke får tid i helgen kan likevel få den fulle opplevelsen når det måtte passe. Microsoft påpeker også at Xbox One-spillere trenger Xbox Live Gold-medlemskap for å spille på nettet.

Maktdemonstrasjon

Gears of War 4 fortsetter historien 25 år etter hendelsene i seriens forrige spill. Denne gangen møter vi hovedpersonene JD Fenix – Marcus Fenix’ sønn – Kait Diaz og Delmont Walker, som i løpet av en 24-timers periode må bekjempe en helt ny trussel mot menneskeheten.

Her på bruket ble spillet godt mottatt, og anmelder Øysten Furevik lot seg imponere av både flerspiller- og enspilleropplevelsen:

– Rent teknisk er Gears of War 4 en maktdemonstrasjon. Utviklerne har perfeksjonert skytemekanikkene, og selv om kampanjen i begynnelsen sliter med uinspirert nivådesgien, bygger det seg opp og blir bedre og bedre for hver time du spiller. Avslutningen tar det hele til fabelaktige høyder, og får meg til å glede meg stort til neste kapittel i denne sagaen, skrev han.

Gears of War er blant spillene inkludert i Microsofts nye abonnementstjeneste.
Xbox Game Pass lanseres med over 100 spill i juni »

Siste fra forsiden