Gears of War: Judgement har lekket

Men spiller du det kan Xbox Live-kontoen din strupes.

Natt til tirsdag begynte lekkede kopier av Gears of War: Judgement å dukke opp på ymse piratnettsteder. At spill lekker før utgivelse er ikke uvanlig, men stemningen er nok ekstra presset etter som det over én måned til ruslebiffeventyret selges over disk.

Microsoft lover ifølge Eurogamer at de skal gå hardt etter de som tør laste ned spillet ulovlig.

– Vi er oppmerksomme på enkelte ting der Gears of War: Judgement-innhold har duket opp på nettet, og vi jobber tett med våre sikkerhetsteam og lovkyndige for å behandle situasjonen øyeblikkelig, forteller en talsperson til nettsiden.

Samtidig har Xbox-giganten en klar beskjed til de som pønsker på å vasse i piratsivet.

– Forbrukere bør være klar over at piratvirksomhet er ulovlig, og at vi kommer til å gå hardt ut mot ulovlig aktivitet relatert til våre produkter og tjenester.

Gears of War: Judgement.

For øvrig er dette en uttalelse som Microsoft ord for ord har dratt frem tidligere, senest da Halo 4 lekket på nettet tidlig i fjor høst.

Ikke første gang

Ved andre anledninger har spillere som våger å trosse Microsoft blitt utestengt fra Xbox Live på livstid, noe som garantert kommer til å skje her også om man er dum nok til å kaste seg over det lekkede spillet.

– Spiller man piratkopierte spill, slik som Gears of War: Judgement, bryter man retningslinjene for Xbox Live. Dette resulterer i slike ting som utestengelser av både kontoer og konsoller, klarlegger Microsoft.

Gears of War: Judgement er det fjerde Gears of War-spillet, men det første som er utviklet av Bulletstorm-gjengen People Can Fly. Ruslebiffemne nummer en, Marcus Fenix, har blitt byttet ut med Augustus Cole og Damon Bairn – en naturlig utvikling etter at trilogien ble avsluttet med 2011-spillet Gears of War 3. Spillet slippes kun til Xbox 360 22. mars.

Les også: – Halo-pirater straffes hardt Les også: Epic overvåker Gears 3-lekkasje

Siste fra forsiden