Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima kommer til sommeren

Se en flunkende ny trailer for samuraieventyret.

Sony og Sucker Punch var som lovet på plass under nattens The Game Awards for å vise frem en ny trailer for Ghost of Tsushima. Utvikleren nøyde seg imidlertid ikke bare med det, og vi fikk også vite at spillet skal lanseres i løpet av sommeren 2020.

Slik blir esken.
Sony

I videovinduet øverst i artikkelen kan du se den flunkende nye traileren for samuraispillet – en av de lengste trailerne som ble vist under nattens show. Til høyre kan du se et bilde av spillesken, som også ble avduket i natt.

Samuraiens ferd

Traileren tar en nærmere kikk på Jin, også kjent som The Ghost. Spillets titulære hovedperson herjer i Tsushima-regionen, der han bekjemper ondskap og hjelper innbyggerne mot invaderende styrker.

Som Sucker Punch har fortalt før begynner Jin sin ferd som samurai, men han blir nødt til å tilegne seg nye evner og kampstiler for å overleve. Vi fikk en liten smak på dette i fjor, da vi så Ghost of Tsushima på E3.

– Ghost of Tsushima er det peneste spillet på E3 2018, og det er ingen andre som kommer i nærheten. Landskapet som strekker seg over øya er vanvittig lekkert, og det nærmest skriker etter at vi skal komme å utforske det, skrev undertegnede den gang.

Vi oppdaterer saken.

Siste fra forsiden