Ubisoft Montreal

Gisselsituasjonen i Ubisoft Montreal var oppspinn

Shuichi Aizawa, Flickr

Oppdatering 23:52: Politiet i Montreal bekrefter (via CBC) at gisselsituasjonen hos Ubisoft Montreal var en oppdiktet situasjon. Utover det vet vi ikke ennå hvem som har ringt inn den falske nødsituasjonen.

Oppdatering 21:52:To lokale nyhetsmedier, TVA Nouvelles og Le Journal de Montreal, forteller nå at gisseltrusselen kan ha vært oppspinn. Politiet har så langt ikke bekreftet dette, men sier på Twitter at de ikke har funnet noen problemer. TVA Nouvelles forteller også at flere ansatte har evakuert bygningen nå.

Opprinnelig artikkel følger:

Ifølge flere medier – blant annet TVA Nouvelles – er det en mulig gisselsituasjon på gang i Ubisoft Montreals kontorlokaler. Kanadiske medier er på stedet, og politiet melder at de er på plass og ber folk holde seg unna for øyeblikket.

I en slettet Tweet har Eric Pope som jobber med Hyper Scape sagt at flere fra teamet hans står på taket av bygningen. Andre melder at de har vært i kontakt med andre i bygningen som har gjemt seg.

Ubisoft Montreal hadde i 2017 over 3500 ansatte, men på grunn av Covid19-situasjonen jobber mange hjemmefra. Det er ikke kjent hvor mange som er i bygningen.

Saken er under utvikling.

Siste fra forsiden