Gjenopplev Metal Gear Solid-serien på Vita

Den håndholdte utgaven av samlingen har fått utgivelsesdato.

Det begynner å bli noen måneder siden de fleste kunne oppleve Solid Snakes eventyr i høyoppløselig grafikk. Samleboksen som inneholdt Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater og Metal Gear Solid: Peace Walker kom ut allerede i februar til stuekonsollene, mens PlayStation Vita-eiere har måttet vente tålmodig på sin tur.

I dag annonserte Konami at samlingen kommer til Sonys nyeste håndholdte konsoll den 28. juni. Av en eller annen grunn inneholder ikke Vita-utgaven av samleboksen PSP-spillet Metal Gear Solid: Peace Walker, noe som er litt merkverdig med tanke på at spillet figurerer i konsollutgavene av pakken. Eurogamer hevder at MSX-utgavene av Metal Gear 1 og 2 fremdeles er inkludert i pakken.

Metal Gear Solid HD Collection er en grafisk oppdatert utgave av tidligere Metal Gear Solid-spill.

I stedet for Peace Walker kan Vita-eiere leke seg med ekstra berøringsskjermfunksjoner, som blant annet gjør at man kan zoome i mellomsekvenser, titte forsiktig rundt hjørner og bruke kniven til hurtige angrep.

Rikmannsfolket som eier både en PlayStation Vita, en PlayStaion 3, og en kopi av samlingen til begge plattformene, kan også sende lagringsfiler frem og tilbake på tvers av konsollene. Konami kaller dette systemet for Transfarring.

Da samlingen først figurerte på konsollene lovpriste vår anmelder innsatsen, og meddelte at samlingen var en ypperlig mulighet for både nykommere og fans til å oppleve serien.

Les også: Drar ut proppen på Metal Gear Online Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid HD Collection

Siste fra forsiden