Alone in the Dark - nyversjon

Gjenoppliver grøsserklassikeren Alone in the Dark

1992-spillet vender tilbake i en moderne vri.

Fredag kveld dro THQ Nordic sløret av en haug med kommende spill. Blant dem var en ny versjon av Alone in the Dark, det kritikerroste grøsserspillet fra 1992.

Tilbake til Derceto Mansion.
THQ Nordic

Det er svenske Pieces Interactive – kjent for blant annet Magicka 2 – som har fått jobben med å gjenskape den grufulle opplevelsen for et moderne publikum. Prosjektet beskrives som «et kjærlighetsbrev» til originalen, så her blir det mye av det fans kjenner igjen, ispedd med diverse nyvinninger.

Visuelt sett kan vi forvente en haug med endringer – ikke uventet for en nyversjon av et 30 år gammelt spill. Selve spillopplevelsen blir også modernisert og Pieces har også varslet endringer til historiens gang.

Du kan se en smakebit på hvordan det hele vil utspille seg i traileren øverst i artikkelen. Her er både glimt av historiesekvenser, samt mer actionfokusert skyting i kamp mot alskens fæle beist.

Nye Alone in the Dark kommer til PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. THQ Nordic har imidlertid ikke satt noen slippdato på spillet, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet.

LES OGSÅ: Bygg din egen og innta andres dødslabyrint i den neste storsatsingen fra Dead by Daylight-skaperne »

Siste fra forsiden