Gjenoppliver True Crime: Hong Kong

Square Enix har kjøpt det forkastede gangsterspillet.

True Crime-serien har putret og gått siden 2003, da den ble skutt i gang med True Crime: Street of LA. Konseptet må kunne sies å dele mange likheter med mer velkjente Grand Theft Auto. Forskjellen er at du ser det hele fra perspektivet til en betjent hvis oppgave er å fakke forbryterne.

Les også: Vår sniktitt på True Crime: Hong Kong

Sånn så spillet ut sist gang.

Det seneste spillet i serien, True Crime: Hong Kong skulle egentlig vært utgitt i disse tider. Utgiver Activision valgte likevel å avbryte prosjektet tidligere i år, fordi det simpelthen ikke var godt nok.

Dette hindrer ikke andre utgivere fra å bli med i valsen. Siliconera skriver at Square Enix nå åpner lommeboka for å sikre seg rettighetene til å utgi spillet, som blir utviklet hos United Front Games.

Artikkelen nevner ingenting om når spillet skal utgis, men det er grunn å tro til at det fortsatt er et stykke unna lansering. Det gjøres klart at de aldeles ikke har kjøpt rettighetene til spillserien, som fortsatt eies av Activision, og at spillet kommer til å utgis under et annet navn. Det gjenstår å se hva det blir.

Takk til Lasse Haagensen for tips.

Siste fra forsiden