Gjensyn med Motocross Madness

Microsoft lekker skjermbilder fra nytt prosjekt.

Motocross Madness-serien har ligget i dvale i noen år, men nå er det etter alt å dømme duket for et comeback på Xbox 360. Tidligere i år fant man ut at Microsoft hadde søkt patentmyndighetene i USA om rettighetene til navnet Avatar Motocross Madness, og nå har vi fått to bilder som så godt som beviser spillets eksistens.

Bildene dukket opp på nettstedet PlayXBLA, og viser typiske avatar-figurer på motorsykler i fargerike ørkenmiljøer. Bildene har fått navnene AMX_Mystery_1 og AMX_Mystery_2 – tilsynelatende en forkortelse for Avatar MotoCross (hvis man tenker seg X-en som et kryss, altså «cross»).

Spillet skal etter alt å dømme vises frem på Microsofts pressekonferanse i forkant av E3-messen. Konferansen finner sted 4. juni, og som vanlig sender vi våre beste folk for å rapportere hjem direkte fra begivenhetenes sentrum.

Motocross Madness debuterte i 1998 for PC, og er et motorsykkelspill som kombinerte åpne miljøer, luftige svev og avansert fysikkmodellering. Spillet fikk en oppfølger i år 2000, før utviklerne endte opp hos THQ. Der laget de blant annet spill som MX vs. ATV-serien, før de ble lagt ned i fjor.

Les også: Anmeldelse: MX vs. ATV Reflex
Les også: THQ kutter i staben

Siste fra forsiden