Gjør deg klar for Hearthstones variant av dommedag

Den beryktede Doctor Boom vender tilbake i kortspillets nyeste utvidelse.

Hearthstone får stadig nye utvidelser, og den siste i rekken er The Boomsday Project. Dette er en utvidelse som vil fokusere på de teknologiske og eksperimentelle sidene av livet i Azeroth, og i en av hovedrollene står den velkjente Doctor Boom.

Doctor Boom var lenge en av de kraftigste (og mest hatede) skikkelsene i Hearthstone. Nå er han tilbake for å introdusere en rekke unike forskningsprosjekter, og disse dukker opp i spillet i form av 135 nye kort og en håndfull unike spillmekanikker, forteller Blizzard i en pressemelding.

«Legendary spells» dukker opp for første gang.
Blizzard Entertainment
«Magnetic»-kort kan slås sammen for å kombinere deres helsepoeng, angrepspoeng og effekter.
Blizzard Entertainment

Blant disse nyhetene finner vi for første gang legendariske trylleformler (én til hver klasse) og en rekke nye «Omega»-kort. Sistnevnte fungerer stort sett som helt vanlige kort, men har en spesiell effekt når man spiller dem med 10 manakrystaller. I tillegg introduseres også nøkkelordet «Magnetic», en effekt som lar deg slå sammen to figurer for å lage en ny og større skapning.

Litt av hvert

Ved siden av de nye kortene vil det også dukke opp en enspillerfokusert gåtemodus, The Puzzle Lab, som utfordrer spillere til å løse over 100 unike gåter. Dette kan være så mangt, enten man skal finne fram til én bestemt måte for å kverke motstanderen eller overleve i flere rundet med en heftig disfavør mot seg.

Helt til slutt kan man også kjøpe en splitter ny Warlock-drakt som lar deg kle ut Gul'dan som Mecha-Jaraxxus.

Som vanlig kan man velge om man vil betale for kortpakkene (og det som følger med) med ekte penger, eller om man vil benytte seg av gull man har tjent innad i spillet.

The Boomsday Project debuterer den 7. august, mens gåtemodusen åpner to uker senere, den 21. august.

Fra ett kortspill til et annet:
Fikk du med deg da vi anmeldte The Elder Scrolls Legends?

Siste fra forsiden