GLaDOS invaderer Defense Grid

Portal-seriens hovedfiende utvider horisontene.

GLaDOS er nok en av spillhistoriens mest minneverdige fiender, og man skal ikke undervurdere hvor viktig hennes bidrag var for at Portal-spillene regnes som noen av spillverdenens største moderne klassikere.

Nå dukker hun snart opp i et helt annet spill, nemlig det populære tårnforsvarspillet Defense Grid: The Awakening – et spill som fra før kan skilte med en temmelig minneverdig «KI-person».

I Defense Grid: You Monster får spillere på PC og Xbox 360 en ny handling å spille gjennom, med åtte nivåer hvor GLaDOS stadig forandrer på reglene slik for å skape nye utfordringer. I tillegg skilter utvidelsen med 35 utfordringsoppdrag, og utvikler Hidden Path Entertainment tror ekspansjonen vil ta over femten timer å fullføre.

Pakken skal lanseres allerede 7. desember, både på Steam og Xbox Live Arcade.

Defense Grid: The Awakening tilbyr klassisk tårnforsvarstrategi satt til vakre miljøer. Da det opprinnelig kom ut på PC i 2008 var det et av de første spillene i sjangeren med virkelig lekker grafikk, og det er fortsatt et populært spill takket være intelligente nivåer og en høy vanskelighetsgrad.

Utviklerne av Defense Grid: The Awakening samarbeider forøvrig med Valve på det kommende Counter-Strike: Global Offensive. Kanskje det er derfor de har fått bruke spillverdenens favorittfiende i sitt eget spill.

Siste fra forsiden