Feature

Blizzard avduket Cataclysm-dato

Gleder du deg?

Nå har en av årets aller største spillutgivelser fått en håndfast dato.

Det er et vedtatt faktum at den massive onlinesjangeren tilhører World of Warcraft. Det gigantiske spillet og dets utvidelser bryter stadige rekorder for antall betalende abonnenter, fysiske solgte eksemplarer og mer, og det er ingen tvil om at dette er et av verdens absolutt største spillkonsepter.

Dermed roer det nok nervene til en armé av MMO-glade spillere at spillets seneste utvidelsespakke, kalt Cataclysm, endelig har fått fastsatt en utgivelsesdato. Pakken kommer 7. desember, og det kan altså se ut til at utvikler Blizzard som vanlig ønsker å klemme seg under juletreet ditt.

Vi har tatt en titt på den kommende utvidelsen flere ganger tidligere, og sågar slått av en prat med noen av hjernene bak gigakonseptet.

Med Cataclysm får Azeroth et radikalt annerledes utseende.

Den største så langt

Det levner i det hele tatt liten tvil om at dette blir den største utvidelsen av World of Warcraft per dags dato, til tross for at spillet har opplevd to store påbygg, med The Burning Crusade og Wrath of The Lich King.

Blant grunnene til at dette blir såpass stort kan vi nevne at hele den opprinnelige spillverdenen Azeroth får et ansiktsløft etter at en katastrofal hendelse sprer kaos og ødeleggelse. I tillegg blir det en drøss av nye spillområder, to nye spillbare raser og et nytt øvre ferdighetsnivå på 85 å leke seg med.

World of Warcraft: Cataclysm er ikke det eneste spillet som kommer ut i år. Ta en titt på Spillkalenderen vår for å få stålkontroll over årets utgivelser!

Siste fra forsiden